23948sdkhjf

Två nya driftschefer på Sabis

| Av Johan Colliander | Tipsa redaktionen

De ska stärka upp restaurangområdet.

Sabis Restauranger har anställt två nya driftschefer, Tobias Gustavsson och Sofie Träff.

Läs också: Ny affärsområdeschef för Sabis restauranger

Tobias Gustavsson kommer närmast från Skärgårdsbolaget, med ansvarar för mat- och gästupplevelsen på 17 fartyg i Stockholm. Han har tidigare jobbat som Food & Beverage Manager på Compass Group och avdelningschef på Mässrestauranger. Tobias Gustavsson har också drivit café i egen regi och har en bakgrund inom resebranschen.

Sofie Träff kommer till Sabis från Scandic Hotels där hon varit projektledare inom food & beverage. Hon har tidigare även arbetat som restaurangchef på stjärnkrogen LUX samt i olika roller på bland annat Vinbaren Berns, Sturehof, Vinbaren Gondolen och Vassa Eggen.

– Tobias och Sofies uppdrag är att stärka Sabis kvalitet, koncept och service och vi ser att deras kompetenser hjälper oss att fortsätta bygga starka kundupplevelser för våra uppdragsgivare och matgäster, säger Madeleine Brehmer, vice vd på Sabiz, i en kommentar.

Mer om:Sabis
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Hit kommer Bastard Burgers och asiatiska koncept

Max går från amerikanskt till svenskt kaffe

Onlinepizza och Hungrig försvinner – går upp i Foodora

Sushi Yama flyttar gränsen norrut

Kajsas Fisk en av många matnyheter i fjällen

Här är nya styrelsen för Årets kock

Nyhetsbrev

Ken's tredje restaurang i Uppsala

Arkiv

Edward Bloms korv: ”Vild och vågad”

Snart kommer Coca-Colas hallonsmak

Tävling
Kål och morot på årets godaste macka

SM-titeln till Viktor Lind för veganskt alternativ.

Niklas Ekstedts nya eldiga tv-serie

Hedda Spendrup lanserar nytt bryggeri

Ny Harrys i återuppbyggt träkvarter

Vassa Eggens 20-årsfirande i musikens tecken

La Colline ut – ny brasserisatsning in

Kändisagentur ger sig in i restaurangbranschen ihop med krogprofilen Kenneth Hallström.

Martin & Servera blir helägt av Axel Johnson

De ska testa pant på take away-förpackningar

McDonald's sparkar sin vd – kärleksaffär bröt mot reglerna

1

Lista: Sveriges största ölbryggerier

Oppigårds bryggeri i Hedemora är landets största mikrobryggeri.

Restaurangerna fortsätter ta andelar från dagligvaruhandeln

Då öppnar Max på Kungsholmen

Specialutgåva av Blossa lanseras i sju länder

McDonald's tillbaka i Skellefteå efter tolv år

Nu ska det destilleras gin i Kalix

Carlsberg höjer åter utsikterna för 2019

Impossible foods vill till Europa

Alkoläsken ökar kraftigt

Caketails på NK:s nya Schweizeri

Judas Priest lanserar egen rom

Japansk cocktailbar öppnar på Tak

Gourmet Food tar in nya delägare

Fortsatt uppåt för restaurangerna – särskilt i city

Vrå nyöppnar med spårbar meny

Fiskfoderprojekt ska ge hållbart odlad gourmetfisk

Världens första ölflaska i papper

Rabatt på kaffe leder till färre muggar

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.136