23948sdkhjf

Två nya driftschefer på Sabis

De ska stärka upp restaurangområdet.

Sabis Restauranger har anställt två nya driftschefer, Tobias Gustavsson och Sofie Träff.

Tobias Gustavsson kommer närmast från Skärgårdsbolaget, med ansvarar för mat- och gästupplevelsen på 17 fartyg i Stockholm. Han har tidigare jobbat som Food & Beverage Manager på Compass Group och avdelningschef på Mässrestauranger. Tobias Gustavsson har också drivit café i egen regi och har en bakgrund inom resebranschen.

Sofie Träff kommer till Sabis från Scandic Hotels där hon varit projektledare inom food & beverage. Hon har tidigare även arbetat som restaurangchef på stjärnkrogen LUX samt i olika roller på bland annat Vinbaren Berns, Sturehof, Vinbaren Gondolen och Vassa Eggen.

– Tobias och Sofies uppdrag är att stärka Sabis kvalitet, koncept och service och vi ser att deras kompetenser hjälper oss att fortsätta bygga starka kundupplevelser för våra uppdragsgivare och matgäster, säger Madeleine Brehmer, vice vd på Sabiz, i en kommentar.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Restaurangerna i Arlandas första food hall – pristak införs
Fyra hörnstenar i Ikeabolagets nya saluhallskoncept – se bilderna
Silvermedalj för kocklandslaget: ”Marginalerna inte på vår sida”
Handskuren pommes frites på ny snackbar i Stockholm
Dubbla satsningar för The Italian Cousins
Här hamnar La Girafes systerkrogar
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Fri Köpenskap
Packnet

Sänd till en kollega

0.093