23948sdkhjf

Två nya driftschefer på Sabis

| Av Johan Colliander | Tipsa redaktionen

De ska stärka upp restaurangområdet.

Sabis Restauranger har anställt två nya driftschefer, Tobias Gustavsson och Sofie Träff.

Läs också: Ny affärsområdeschef för Sabis restauranger

Tobias Gustavsson kommer närmast från Skärgårdsbolaget, med ansvarar för mat- och gästupplevelsen på 17 fartyg i Stockholm. Han har tidigare jobbat som Food & Beverage Manager på Compass Group och avdelningschef på Mässrestauranger. Tobias Gustavsson har också drivit café i egen regi och har en bakgrund inom resebranschen.

Sofie Träff kommer till Sabis från Scandic Hotels där hon varit projektledare inom food & beverage. Hon har tidigare även arbetat som restaurangchef på stjärnkrogen LUX samt i olika roller på bland annat Vinbaren Berns, Sturehof, Vinbaren Gondolen och Vassa Eggen.

– Tobias och Sofies uppdrag är att stärka Sabis kvalitet, koncept och service och vi ser att deras kompetenser hjälper oss att fortsätta bygga starka kundupplevelser för våra uppdragsgivare och matgäster, säger Madeleine Brehmer, vice vd på Sabiz, i en kommentar.

Mer om:Sabis
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Picadeli lanserar "Picabowl"

Hedda Spendrups nya bryggeri öppnar restaurang

Omakas första öl färdigbryggt – döpt till Mother.

Hållbarhetsprofilen Paul Svensson nu även hedersdoktor

Espresso House till butikshyllorna

Axfood Snabbgross vill växa i Linköping

Upp till bevis för Myllymäki – Aira invigs i mars

Ambitionen är att skapa en restaurang i världsklass i det nybyggda huset på Biskopsudden.

Nyhetsbrev

Tennstopet återuppstår i april – med systerkrog

Arkiv

Snabbpastakedja letar franchisetagare

Här finns landets bästa pizzerior

Efter stängningarna – Sushirullen med nytt franchisekoncept

Korvkedja expanderar med franchise

Gourmetkorv kliver för första gången utanför Göteborg.

Nya Carnegiebryggeriet bygger ny anläggning

Midan bland nytillskotten i Kista Galleria

EM-silver för Svenska konditorlandslaget

Arnold's – nu även med lunchservering

Nystartad krog som brinner för öl

Östermalmshallen försenad igen – mars senaste budet

Modemärke lanserar eget vin

Impossible säger nej till McDonalds – då kliver Beyond in

Grillkedjan växer med nya restauranger

Mangal BBQ till Vällingby centrum i april.

”Pucken” fyller 20 år

Eldrivna kylfordon för urban transport av livsmedel

Nu kommer det "omöjliga" fläsket

Cirkusfråga i ansökan till ny Pinchos

Kaffekedja lanserar återanvändbara kaffemuggar

Storproducent av alkoholfria viner byter namn

Tar förnybart sugrör till marknaden

Nu finns Max även på Kungsholmen

Uber Eats i samarbete med saluhall och Icabutik

Anrikt bryggeri byter profil och expanderar

Nu kommer Starbucks – till butikshyllorna

McDonald's har slut på halloumi

Exklusiv fjällrödingrom – bara hos Frantzén

Åre får ännu en krog

Stadsodlarna når nya höjder – med SAS

Här har Wayne's Coffee invigt nytt kafé

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.096