23948sdkhjf

Utökat matutbud går hem hos Circle K

| Av Joachim Björk | Tipsa redaktionen

I veckan öppnade Circle K:s första station som är anpassad till kedjans nya butikskoncept med utökat matutbud i Flädie utanför Lund..

Läs också: Petite Sabis ny matsatsning

– Vi öppnade i tisdags, och kunderna verkar ha upptäckt det nya matutbudet, berättar butikschefen Andreas Brunke Krispinsson. De uppskattar verkligen de mexikanska rätterna.

Det nya butikskonceptet med bland annat mexikansk mat och ett större utbud av hamburgare, vegetarisk och veganskt har testats i tre av kedjans butiker i ett pilotprojekt, och fler stationer byggs nu om.

– Vi har 250 kvadratmeter butiksyta med flera sittplatser, fri wifi och trevlig miljö, säger Andreas Brunke Krispinsson.

Stationen, som ligger vid E6:an, är också anpassad för att ta emot extra tung trafik.

– Vi är väldigt glada för möjligheten att öppna en ny station på en strategisk plats som denna längs E6:an. Här är det enkelt för resenärer att ta en paus och tanka både bilen och sig själva på mer energi. Vi är särskilt glada att vi även från slutet på sommaren kommer kunna erbjuda el-laddning på stationen och gör det då ännu enklare för kunder som vill köra miljövänligt, säger Per Silverbratt, Senior Director Network på Circle K.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Dansk blir vd för svenska McDonald's

Boqueria drar till fjällen

Ett av flera nytillskott på restaurangscenen i Åre.

Hållbarhetspris till matsvinnsentreprenör

Skybar i toppen på Göteborgs nya landmärke

Klassiskt konditori ersätts av indisk restaurang

Max förstärker ledningen

Nyhetsbrev

Upper House får Årets kock-medaljör i köket

Arkiv

50 maltsorter i ny hembryggningsbutik

Han vann titeln Årets Ekokock

Hon är Sveriges bästa kvinnliga sommelier

Mentorpriset till Ulrika Brydling

Årets kock 2019 bytte silver mot guld

Martin Moses svensk mästare i professionell matlagning.

Utredning om skatt på engångsartiklar

Hungrig läggs ned

Scandic och Spendrups gör öl på överblivet bröd

Öppningsdatum för Östermalms saluhall – renoverad för en miljard

Öppnar igen i januari två år försenad.

Mr Cake är årets företagare i bageribranschen

Mathias Dahlgren tolkar Söders snabbmatspärlor

Stjärnkocken öppnar pop up under matfestival i Teatern.

Atria lanserar vegetariskt varumärke

Naturlig matupplevelse i slottsmiljö

Kändiskockarnas hållbara restaurang har öppnat

Korv och potatis i centrum för Årets kock-finalisterna

De lanserar svensk pizzaskinka

Inget Krubb i sjöstan

Foodoras cykelbud utvidgar strejken i Norge

Löfbergs har halverat sin klimatpåverkan

Hungrig.se kan försvinna – fyra månader efter uppköpet

Kopparbergs vd: Zeunerts julmust ohotad

Street food intar Kungsträdgården

Färre krogkonkurser när fler semestrar hemma

Mackmyra minskar förlusten

Minskad efterfrågan på Absolut

”Restauranger och livsmedelsbutiker måste få äga sitt matavfall”

Usine-gänget startar Bistro Bibblan

KFC och Beyond Meat lagar vegetarisk kyckling

Räddat "svinnkaffe" blir till ny vild blandning

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.115