23948sdkhjf

Utökat matutbud går hem hos Circle K

| Av Joachim Björk | Tipsa redaktionen

I veckan öppnade Circle K:s första station som är anpassad till kedjans nya butikskoncept med utökat matutbud i Flädie utanför Lund..

Läs också: Snabbmatskedjan först med svenskt Amazon Go-koncept

– Vi öppnade i tisdags, och kunderna verkar ha upptäckt det nya matutbudet, berättar butikschefen Andreas Brunke Krispinsson. De uppskattar verkligen de mexikanska rätterna.

Det nya butikskonceptet med bland annat mexikansk mat och ett större utbud av hamburgare, vegetarisk och veganskt har testats i tre av kedjans butiker i ett pilotprojekt, och fler stationer byggs nu om.

– Vi har 250 kvadratmeter butiksyta med flera sittplatser, fri wifi och trevlig miljö, säger Andreas Brunke Krispinsson.

Stationen, som ligger vid E6:an, är också anpassad för att ta emot extra tung trafik.

– Vi är väldigt glada för möjligheten att öppna en ny station på en strategisk plats som denna längs E6:an. Här är det enkelt för resenärer att ta en paus och tanka både bilen och sig själva på mer energi. Vi är särskilt glada att vi även från slutet på sommaren kommer kunna erbjuda el-laddning på stationen och gör det då ännu enklare för kunder som vill köra miljövänligt, säger Per Silverbratt, Senior Director Network på Circle K.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Först fjällen sedan Avenyn för Boqueria

28-åring korad till Årets konditor

Världens första ölflaska i papper

Ica-folk ska driva restaurang i expansivt område

Brödernas krogimperium byter namn och nyöppnar krog

Ett steg till för e-handelsgrossisten – börjar med alkohol

Nyhetsbrev

Rabatt på kaffe leder till färre muggar

Arkiv

Svenska expansionen tar fart – här är städerna dit KFC är på väg

Snabbmatskedjan ska gå från dagens åtta till hundratalet svenska restauranger.

Beijing8 nu även i Täby

Tallink tar Burger King till Baltikum

Öppningsdags för italienska satsningar x 2

Santo och Emanuel italienska nytillskott i Stockholms krogvärld.

Bageriingrediensproducent byter namn

Absolutflaska hyllar återvinning

Kändiskock öppnar krog med hälsosam profil

Hon ska förändra Smaka på Stockholm

Alvestaglass ska distribuera Häagen-Dazs i Sverige

Unik matupplevelse i 3D på pop up-restaurang

Restaurang Kasai gästas av Banquet of Hoshena.

Här växer en ny matdestination fram

Två nya Compass-restauranger

Max fick pris av FN

Östermalmshallen ännu dyrare – notan nu 1,3 miljarder

Politikerna skyller på varandra – och vill sälja hotelldelen

Tvisten löst – nu blir det Krubb igen i sjöstan

Tävling
Närmare råvarorna i kocklandslagets nya tema

Nu lanserar Karma sin kyl på bred front

Så mycket kostade årets första hummer

Ny must signerad Ranelid

”Omöjlig” burgare nu även i butiker

Hållbarhetspris till matsvinnsentreprenör

Max förstärker ledningen

Upper House får Årets kock-medaljör i köket

Tävling
Han vann titeln Årets Ekokock

Mentorpriset till Ulrika Brydling

Utredning om skatt på engångsartiklar

Hungrig läggs ned

Scandic och Spendrups gör öl på överblivet bröd

Atria lanserar vegetariskt varumärke

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.152