23948sdkhjf

Utökat matutbud går hem hos Circle K

| Av Joachim Björk | Tipsa redaktionen

I veckan öppnade Circle K:s första station som är anpassad till kedjans nya butikskoncept med utökat matutbud i Flädie utanför Lund..

Läs också: Snabbmatskedjan först med svenskt Amazon Go-koncept

– Vi öppnade i tisdags, och kunderna verkar ha upptäckt det nya matutbudet, berättar butikschefen Andreas Brunke Krispinsson. De uppskattar verkligen de mexikanska rätterna.

Det nya butikskonceptet med bland annat mexikansk mat och ett större utbud av hamburgare, vegetarisk och veganskt har testats i tre av kedjans butiker i ett pilotprojekt, och fler stationer byggs nu om.

– Vi har 250 kvadratmeter butiksyta med flera sittplatser, fri wifi och trevlig miljö, säger Andreas Brunke Krispinsson.

Stationen, som ligger vid E6:an, är också anpassad för att ta emot extra tung trafik.

– Vi är väldigt glada för möjligheten att öppna en ny station på en strategisk plats som denna längs E6:an. Här är det enkelt för resenärer att ta en paus och tanka både bilen och sig själva på mer energi. Vi är särskilt glada att vi även från slutet på sommaren kommer kunna erbjuda el-laddning på stationen och gör det då ännu enklare för kunder som vill köra miljövänligt, säger Per Silverbratt, Senior Director Network på Circle K.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Garba på fast adress – men poppar upp på mässa

1

Bästa julölet korat

Videgårds hot pot i pop up

70 jämnt för Pinchos – nu väntar nordisk satsning

Först med veganska revbensspjäll

De vann ciderupphandling på Systembolaget

Nyhetsbrev

Norskt riskkapitalbolag storägare i Bastard Burgers

Affären möjliggör internationell expansion för streetfoodkedjan.

Arkiv

Stjärnkock gör ny krogsatsning på Österlen

Första burklinjen för vin

Saffran och pepparkaka i I'ts Pleats julkollektion

Lantmännen lanserar egen vodka

Samarbetar med Mackmyra.

Boulebar bygger ny paviljong i Rålambshovsparken

De serverar bästa affärslunchen

Symbios öppnade i maj – redan korad till årets affärskrog.

O'Learys lägger större betoning på maten

Henrik Severin har skapat ett koncept som ska höja matupplevelsen på sportbarkedjans restauranger.

De ska göra svinnet lönsamt

Här bygger Martin & Servera nytt lager

Ännu en Burger King-restaurang

Positanos aperotivokultur redo för NK:s kunder

Kunderna hanterar köpen själva i nya Pressbyrån i Gallerian

Reitan Convenience samarbetar med Reactor för att utveckla framtidens convenienceformat.

Max till Härnösand – flyttar in hos Stora Coop

Nytt Årets kock-uppdrag och ny krog för Tommy Myllymäki

Spisen inlyft i nya restaurangen på Biskopsudden.

Klimatberäknade menyer för Scandics gäster

Framgång för Kopparbergs gin

Vegan stämmer Burger King

Krusbär prisas av Kålrotsakademien

Max går från amerikanskt till svenskt kaffe

Kajsas Fisk en av många matnyheter i fjällen

Ken's tredje restaurang i Uppsala

Edward Bloms korv: ”Vild och vågad”

Snart kommer Coca-Colas hallonsmak

Niklas Ekstedts nya eldiga tv-serie

Martin & Servera blir helägt av Axel Johnson

Specialutgåva av Blossa lanseras i sju länder

Nu ska det destilleras gin i Kalix

Carlsberg höjer åter utsikterna för 2019

Impossible foods vill till Europa

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.18