23948sdkhjf

Krögarna bakom Jim & Jacob öppnar ny krog

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Krögarna bakom Jim & Jacob och La Bocca gör gemensam sak. Under det nya namnet Copine bjuder de från och med den 15 augusti på mat inspirerad från Medelhavsområdet i La Boccas gamla lokaler på Kommendörsgatan på Östermalm i Stockholm. 

Copine kommer att ha en matsal med plats för 50 sittande matgäster och får även en bardel för 30 personer. Dessutom finns tre chambre separéer och en uteservering.

Copine betyder flickvän på franska och den nya medelhavskrogen betraktas av ägarna som partnerkrog till Jim & Jacob på Surbrunnsgatan, kvarterskrogen i Vasastaden som de unga krögarna Jim Hammargren och Jacob Nermark drivit i fyra år. I krogfamiljen ingår även Jim & Jacob Private Dining på Döbelnsgatan.

Mer om: Copine | Jim & Jacob
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Här öppnar ny Sibyllarestaurang

Enkla åtgärder minskar take away-skräp

Stjärnkrögaren säljer sina Gamla stan-krogar

Flying Elk, Corner Club och Gaston får nya ägare.

Kopparbergs ”pink gin” överträffar förväntningarna

Var tionde öl är alkoholfri

Hit kommer Linnea & Basilika

Nyhetsbrev

Ny krog med unikt brasilianskt koncept

Arkiv

Prinsen fortsätter traditionen – med i Årets kock-juryn

Restaurang med takterass i nya Sergelhuset

Anrikt konditori i konkurs

Men det mer än 150 år gamla konditoriet kan leva vidare.

Minskad försäljning för convenience

Spendrups och matbloggare bland finalisterna i Dagligvarugalan

Ny affärsområdeschef för Sabis restauranger

Internationell stjärnglans i Årets kock-juryn

Glass i stora kajaklass

Pontus nya koncept: franskt bistrocafé

Här hamnar Axfoods nästa snabbgross-butik

McDonald's nya skylt för elladdning

Han är årets världskonditor

Hoppas få fler intresserade av choklad.

Krögarna bakom Jim & Jacob öppnar ny krog

Harrys växer

Absolut har startat resan mot 100 procent nedbrytbar flaska

Han blir ny vd på Delicato

Nets testar swishmodul i restaurangmiljö

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.108