23948sdkhjf

Pontus nya koncept: franskt bistrocafé

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Pocket Café by Pontus Frithiof är stjärnkrögarens senaste satsning. Det nya caféet i fransk bistrostil ligger i DN-skrapans ombyggda entrédel.

 Pocket Café står på egna ben med en egen tydlig identitet och profil som stämmer överens med vår filosofi och ger utbudet en inramning med fransk touch. Vår ambition är att på sikt göra café-konceptet skalbart och erbjuda fastighetsägare och franchisetagare möjligheten att växa tillsammans med oss, säger Pontus Frithiof, grundare och ägare Pontus Group.

Pocket café by Pontus är en vidareutveckling av Pocket by Pontus-konceptet. I DN-huset finns sedan tidigare lunchrestaurangen Tidningshuset. I huset finns även Catering by Pontus samt Foodtruck by Pontus som serverar streetfood utanför DN-skrapan vid lunchtid torsdagar och fredagar så länge som vädret tillåter. 

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Här öppnar ny Sibyllarestaurang

Enkla åtgärder minskar take away-skräp

Stjärnkrögaren säljer sina Gamla stan-krogar

Flying Elk, Corner Club och Gaston får nya ägare.

Kopparbergs ”pink gin” överträffar förväntningarna

Var tionde öl är alkoholfri

Hit kommer Linnea & Basilika

Nyhetsbrev

Ny krog med unikt brasilianskt koncept

Arkiv

Prinsen fortsätter traditionen – med i Årets kock-juryn

Restaurang med takterass i nya Sergelhuset

Anrikt konditori i konkurs

Men det mer än 150 år gamla konditoriet kan leva vidare.

Minskad försäljning för convenience

Spendrups och matbloggare bland finalisterna i Dagligvarugalan

Ny affärsområdeschef för Sabis restauranger

Internationell stjärnglans i Årets kock-juryn

Glass i stora kajaklass

Pontus nya koncept: franskt bistrocafé

Här hamnar Axfoods nästa snabbgross-butik

McDonald's nya skylt för elladdning

Han är årets världskonditor

Hoppas få fler intresserade av choklad.

Krögarna bakom Jim & Jacob öppnar ny krog

Harrys växer

Absolut har startat resan mot 100 procent nedbrytbar flaska

Han blir ny vd på Delicato

Nets testar swishmodul i restaurangmiljö

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.089