23948sdkhjf

Pontus nya koncept: franskt bistrocafé

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Pocket Café by Pontus Frithiof är stjärnkrögarens senaste satsning. Det nya caféet i fransk bistrostil ligger i DN-skrapans ombyggda entrédel.

 Pocket Café står på egna ben med en egen tydlig identitet och profil som stämmer överens med vår filosofi och ger utbudet en inramning med fransk touch. Vår ambition är att på sikt göra café-konceptet skalbart och erbjuda fastighetsägare och franchisetagare möjligheten att växa tillsammans med oss, säger Pontus Frithiof, grundare och ägare Pontus Group.

Pocket café by Pontus är en vidareutveckling av Pocket by Pontus-konceptet. I DN-huset finns sedan tidigare lunchrestaurangen Tidningshuset. I huset finns även Catering by Pontus samt Foodtruck by Pontus som serverar streetfood utanför DN-skrapan vid lunchtid torsdagar och fredagar så länge som vädret tillåter. 

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Kajsas Fisk en av många matnyheter i fjällen

Här är nya styrelsen för Årets kock

Ken's tredje restaurang i Uppsala

Edward Bloms korv: ”Vild och vågad”

Snart kommer Coca-Colas hallonsmak

Tävling
Kål och morot på årets godaste macka

SM-titeln till Viktor Lind för veganskt alternativ.

Nyhetsbrev

Niklas Ekstedts nya eldiga tv-serie

Arkiv

Hedda Spendrup lanserar nytt bryggeri

Ny Harrys i återuppbyggt träkvarter

Vassa Eggens 20-årsfirande i musikens tecken

La Colline ut – ny brasserisatsning in

Kändisagentur ger sig in i restaurangbranschen ihop med krogprofilen Kenneth Hallström.

Martin & Servera blir helägt av Axel Johnson

De ska testa pant på take away-förpackningar

McDonald's sparkar sin vd – kärleksaffär bröt mot reglerna

1

Lista: Sveriges största ölbryggerier

Oppigårds bryggeri i Hedemora är landets största mikrobryggeri.

Restaurangerna fortsätter ta andelar från dagligvaruhandeln

Då öppnar Max på Kungsholmen

Specialutgåva av Blossa lanseras i sju länder

McDonald's tillbaka i Skellefteå efter tolv år

Nu ska det destilleras gin i Kalix

Carlsberg höjer åter utsikterna för 2019

Impossible foods vill till Europa

Gondolen tvingas flytta – strid om tidpunkten

Alkoläsken ökar kraftigt

Caketails på NK:s nya Schweizeri

Judas Priest lanserar egen rom

Japansk cocktailbar öppnar på Tak

Gourmet Food tar in nya delägare

Fortsatt uppåt för restaurangerna – särskilt i city

Vrå nyöppnar med spårbar meny

Fiskfoderprojekt ska ge hållbart odlad gourmetfisk

Världens första ölflaska i papper

Rabatt på kaffe leder till färre muggar

Beijing8 nu även i Täby

Absolutflaska hyllar återvinning

Hon ska förändra Smaka på Stockholm

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.207