23948sdkhjf

Punk Royale tar över klassisk kvarterskrog

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Teamet bakom Punk Royale tar över den klassiska kvarterskrogen Coco & Carmen. Den 41-åriga krogen på Östermalm i Stockholm ska enligt de nya ägarna drivas vidare i samma anda samtidigt som de ”varsamt kommer att utveckla restaurangen till att bli en internationell kvarterskrog”.

– Vår ungdomliga energi och nyfikenhet kombinerat med Coco & Carmens stamgäster sedan många år kommer att skapa den moderna kvarterskrog som Stockholm förtjänar. Den här gången kan vi avslöja att det kommer att bli lite mindre Punk, lite mer Royale” säger Erik Gustafsson, medgrundare och styrelseordförande i Punk Royale-koncernen. 

Kökschef Dario Balan kommer ursprungligen från Tyskland och har jobbat en längre tid i Österrike. Han jobbade på Punk Royale i Stockholm 2016-2017 och har sedan öppnandet varit en del av teamet på Restaurant Frantzén.

Coco & Carmen har i veckan öppnat för lunchservering och planerar en ”Grand Opening” för kvällar i september. Krogen kommer även att erbjuda catering från både Coco & Carmens meny och Punk Royales koncept.

I Punk Royale-koncernen ingår nu fyra restauranger. Förutom Coco & Carmen även Punk Royale och Punk Royale Café i Stockholm samt Punk Royale Copenhagen. Punk Royale drivs sedan 2015 av Joakim Almqvist, Kalle Nilsson och Erik Gustafsson

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Klimatberäknade menyer för Scandics gäster

Framgång för Kopparbergs gin

Vegan stämmer Burger King

Krusbär prisas av Kålrotsakademien

Coca-Cola först i världen med 100 procent återvunnen plast

Arla mixar butik och restaurang i saluhall

Nyhetsbrev

Sayan Isakssons nya restaurang har fått ett namn

I januari öppnar thailändska restaurangen Isaan på Berns.

Arkiv

Hit kommer Bastard Burgers och asiatiska koncept

Max går från amerikanskt till svenskt kaffe

Onlinepizza och Hungrig försvinner – går upp i Foodora

Sushi Yama flyttar gränsen norrut

Kajsas Fisk en av många matnyheter i fjällen

Här är nya styrelsen för Årets kock

Ken's tredje restaurang i Uppsala

Edward Bloms korv: ”Vild och vågad”

Snart kommer Coca-Colas hallonsmak

Tävling
Kål och morot på årets godaste macka

SM-titeln till Viktor Lind för veganskt alternativ.

Niklas Ekstedts nya eldiga tv-serie

Hedda Spendrup lanserar nytt bryggeri

Ny Harrys i återuppbyggt träkvarter

Vassa Eggens 20-årsfirande i musikens tecken

La Colline ut – ny brasserisatsning in

Kändisagentur ger sig in i restaurangbranschen ihop med krogprofilen Kenneth Hallström.

Martin & Servera blir helägt av Axel Johnson

De ska testa pant på take away-förpackningar

Specialutgåva av Blossa lanseras i sju länder

Nu ska det destilleras gin i Kalix

Carlsberg höjer åter utsikterna för 2019

Impossible foods vill till Europa

Alkoläsken ökar kraftigt

Caketails på NK:s nya Schweizeri

Judas Priest lanserar egen rom

Japansk cocktailbar öppnar på Tak

Gourmet Food tar in nya delägare

Fortsatt uppåt för restaurangerna – särskilt i city

Vrå nyöppnar med spårbar meny

Fiskfoderprojekt ska ge hållbart odlad gourmetfisk

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.176