23948sdkhjf

Punk Royale tar över klassisk kvarterskrog

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Teamet bakom Punk Royale tar över den klassiska kvarterskrogen Coco & Carmen. Den 41-åriga krogen på Östermalm i Stockholm ska enligt de nya ägarna drivas vidare i samma anda samtidigt som de ”varsamt kommer att utveckla restaurangen till att bli en internationell kvarterskrog”.

– Vår ungdomliga energi och nyfikenhet kombinerat med Coco & Carmens stamgäster sedan många år kommer att skapa den moderna kvarterskrog som Stockholm förtjänar. Den här gången kan vi avslöja att det kommer att bli lite mindre Punk, lite mer Royale” säger Erik Gustafsson, medgrundare och styrelseordförande i Punk Royale-koncernen. 

Kökschef Dario Balan kommer ursprungligen från Tyskland och har jobbat en längre tid i Österrike. Han jobbade på Punk Royale i Stockholm 2016-2017 och har sedan öppnandet varit en del av teamet på Restaurant Frantzén.

Coco & Carmen har i veckan öppnat för lunchservering och planerar en ”Grand Opening” för kvällar i september. Krogen kommer även att erbjuda catering från både Coco & Carmens meny och Punk Royales koncept.

I Punk Royale-koncernen ingår nu fyra restauranger. Förutom Coco & Carmen även Punk Royale och Punk Royale Café i Stockholm samt Punk Royale Copenhagen. Punk Royale drivs sedan 2015 av Joakim Almqvist, Kalle Nilsson och Erik Gustafsson

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood

Jag accepterar Nordiske Mediers villkor och avtal

Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)

Mest läst

Startsidan just nu

Ny alkoholfri öl till dumplings

Löfbergs hyr ut ryggsäckar med fika

Här öppnar Surf Shacks femte restaurang

Beyond Meat i partnerskap med Alibaba

Digital kunskapsbank om hygien i restauranger

Stekhet duell i de svenska burgarnas hemstad

Max vs Bastard Burgers på Timmermansgatan i Luleå.

Nyhetsbrev

Nya restauranger flyttar in på Sergelgatan

Bockholmengruppen ska driva både en kvarterskrog i gatuplan och en takservering.

Arkiv

Dryckesbranschen fortsätter att växa

Pommes frites-olja ska bli diesel

Foodora i samarbete med el-scooterföretag

Alkoholfri öl från mikrobryggeri i ny Burger King-meny

Nässjö nästa för Max – men bygget kan försenas ytterligare

Nytt kafferosteri till Sickla

Kinesiska Zhenmeat lanserar växtbaserat fläsk och kräftor

Första Harrys med ny svenskt brasseri-stil

Bråda dagar för Fredrik Eriksson

Rusning till Långbro värdshus och restaurangen i Nationalmuseum öppen igen.

Carlsberg vill stötta restaurangerna med unikt glas

Restauranggrossisten i trångmål – planerar för tuff höst

Sveriges första virtuella food court

Kasais köksmästare bakom det nya krogkonceptet.

Hon ska göra Sabis mer synligt

Kända kockar serverar Abbas sill på pop up-krog

Digitala kedjan Tacotarian ska stötta lokala restauranger

Nya Beyond-fabriker ska möta efterfrågan i Europa

Tävling
En kvinna och sju män klara för final i Årets kock

Sparrisen hotad av frost och corona

Jägermeister satsar på svensk webbshop

Donkin Donuts nyanställer 25 000

Ny Pontus-bistro på Kungsholmen i höst

Ölproducent öppnar pop up-restaurang i Sundsvall

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.11