23948sdkhjf

Punk Royale tar över klassisk kvarterskrog

Teamet bakom Punk Royale tar över den klassiska kvarterskrogen Coco & Carmen. Den 41-åriga krogen på Östermalm i Stockholm ska enligt de nya ägarna drivas vidare i samma anda samtidigt som de ”varsamt kommer att utveckla restaurangen till att bli en internationell kvarterskrog”.

– Vår ungdomliga energi och nyfikenhet kombinerat med Coco & Carmens stamgäster sedan många år kommer att skapa den moderna kvarterskrog som Stockholm förtjänar. Den här gången kan vi avslöja att det kommer att bli lite mindre Punk, lite mer Royale” säger Erik Gustafsson, medgrundare och styrelseordförande i Punk Royale-koncernen. 

Kökschef Dario Balan kommer ursprungligen från Tyskland och har jobbat en längre tid i Österrike. Han jobbade på Punk Royale i Stockholm 2016-2017 och har sedan öppnandet varit en del av teamet på Restaurant Frantzén.

Coco & Carmen har i veckan öppnat för lunchservering och planerar en ”Grand Opening” för kvällar i september. Krogen kommer även att erbjuda catering från både Coco & Carmens meny och Punk Royales koncept.

I Punk Royale-koncernen ingår nu fyra restauranger. Förutom Coco & Carmen även Punk Royale och Punk Royale Café i Stockholm samt Punk Royale Copenhagen. Punk Royale drivs sedan 2015 av Joakim Almqvist, Kalle Nilsson och Erik Gustafsson

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078