23948sdkhjf

Här öppnar ny Sibyllarestaurang

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

I dag, den 22 augusti, slås portarna upp för en ny Sibyllarestaurang. Franchisetagaren Fuad Sadun har hittat ett läge vid E16-Rondellen i Hofors som han hoppas både ska locka Hoforsbor till snabbmatsrestaurangen och fånga upp resenärerna mellan Gävle och Falun.

Läs också: Oumph lanseras hos snabbmatskedjan

– Vi blir ju den första restaurangen av det här slaget i Hofors, så därför tror jag att det finns en stor efterfrågan på ett ställe där man kan äta en hamburgare eller något av allt det andra som finns på Sibyllamenyn, säger Fuad Sadun, som sedan 2017 även driver Sibyllarestaurangen i Tierp.

Många av de lärdomar som han har gjort under åren i Tierp har han nu stor nytta av i Hofors. Det gäller inte minst i arbetet med rekryteringen av personal. Med etableringen kommer ett 20-tal nya arbetstillfällen, fördelat på hel- och deltidsstjänster.

– Jag vill främst ha medarbetare med anknytning till orten. Hofors är en liten ort där alla känner alla, och då är det viktigt att de som besöker oss har en relation till de som arbetar här, säger han.

Den nya restaurangen är en drive in-restaurang på 300 kvadratmeter, med plats för 84 sittande gäster inomhus. 

Sibylla-kedjan består nu av 159 restauranger från Ystad i söder till Kiruna i norr.

Mer om: Sibylla
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Nytt Årets kock-uppdrag och ny krog för Tommy Myllymäki

Spisen inlyft i nya restaurangen på Biskopsudden.

Klimatberäknade menyer för Scandics gäster

Framgång för Kopparbergs gin

Vegan stämmer Burger King

Krusbär prisas av Kålrotsakademien

Coca-Cola först i världen med 100 procent återvunnen plast

Nyhetsbrev

Arla mixar butik och restaurang i saluhall

Arkiv

Sayan Isakssons nya restaurang har fått ett namn

I januari öppnar thailändska restaurangen Isaan på Berns.

Hit kommer Bastard Burgers och asiatiska koncept

Max går från amerikanskt till svenskt kaffe

Onlinepizza och Hungrig försvinner – går upp i Foodora

Sushi Yama flyttar gränsen norrut

Kajsas Fisk en av många matnyheter i fjällen

Här är nya styrelsen för Årets kock

Ken's tredje restaurang i Uppsala

Edward Bloms korv: ”Vild och vågad”

Snart kommer Coca-Colas hallonsmak

Tävling
Kål och morot på årets godaste macka

SM-titeln till Viktor Lind för veganskt alternativ.

Niklas Ekstedts nya eldiga tv-serie

Hedda Spendrup lanserar nytt bryggeri

Ny Harrys i återuppbyggt träkvarter

Vassa Eggens 20-årsfirande i musikens tecken

La Colline ut – ny brasserisatsning in

Kändisagentur ger sig in i restaurangbranschen ihop med krogprofilen Kenneth Hallström.

Martin & Servera blir helägt av Axel Johnson

Specialutgåva av Blossa lanseras i sju länder

Nu ska det destilleras gin i Kalix

Carlsberg höjer åter utsikterna för 2019

Impossible foods vill till Europa

Alkoläsken ökar kraftigt

Caketails på NK:s nya Schweizeri

Judas Priest lanserar egen rom

Japansk cocktailbar öppnar på Tak

Gourmet Food tar in nya delägare

Fortsatt uppåt för restaurangerna – särskilt i city

Vrå nyöppnar med spårbar meny

Fiskfoderprojekt ska ge hållbart odlad gourmetfisk

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.189