23948sdkhjf

Här öppnar ny Sibyllarestaurang

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

I dag, den 22 augusti, slås portarna upp för en ny Sibyllarestaurang. Franchisetagaren Fuad Sadun har hittat ett läge vid E16-Rondellen i Hofors som han hoppas både ska locka Hoforsbor till snabbmatsrestaurangen och fånga upp resenärerna mellan Gävle och Falun.

Läs också: Oumph lanseras hos snabbmatskedjan

– Vi blir ju den första restaurangen av det här slaget i Hofors, så därför tror jag att det finns en stor efterfrågan på ett ställe där man kan äta en hamburgare eller något av allt det andra som finns på Sibyllamenyn, säger Fuad Sadun, som sedan 2017 även driver Sibyllarestaurangen i Tierp.

Många av de lärdomar som han har gjort under åren i Tierp har han nu stor nytta av i Hofors. Det gäller inte minst i arbetet med rekryteringen av personal. Med etableringen kommer ett 20-tal nya arbetstillfällen, fördelat på hel- och deltidsstjänster.

– Jag vill främst ha medarbetare med anknytning till orten. Hofors är en liten ort där alla känner alla, och då är det viktigt att de som besöker oss har en relation till de som arbetar här, säger han.

Den nya restaurangen är en drive in-restaurang på 300 kvadratmeter, med plats för 84 sittande gäster inomhus. 

Sibylla-kedjan består nu av 159 restauranger från Ystad i söder till Kiruna i norr.

Mer om: Sibylla
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood

Jag accepterar Nordiske Mediers villkor och avtal

Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Klart med ny vd för Restaurangakademien

Svensk sprit tog hem guld i USA

Ny alkoholfri öl till dumplings

Löfbergs hyr ut ryggsäckar med fika

Här öppnar Surf Shacks femte restaurang

Beyond Meat i partnerskap med Alibaba

Nyhetsbrev

Digital kunskapsbank om hygien i restauranger

Arkiv

Stekhet duell i de svenska burgarnas hemstad

Max vs Bastard Burgers på Timmermansgatan i Luleå.

Nya restauranger flyttar in på Sergelgatan

Bockholmengruppen ska driva både en kvarterskrog i gatuplan och en takservering.

Dryckesbranschen fortsätter att växa

Pommes frites-olja ska bli diesel

Foodora i samarbete med el-scooterföretag

Alkoholfri öl från mikrobryggeri i ny Burger King-meny

Nässjö nästa för Max – men bygget kan försenas ytterligare

Nytt kafferosteri till Sickla

Kinesiska Zhenmeat lanserar växtbaserat fläsk och kräftor

Första Harrys med ny svenskt brasseri-stil

Bråda dagar för Fredrik Eriksson

Rusning till Långbro värdshus och restaurangen i Nationalmuseum öppen igen.

Carlsberg vill stötta restaurangerna med unikt glas

Restauranggrossisten i trångmål – planerar för tuff höst

Sveriges första virtuella food court

Kasais köksmästare bakom det nya krogkonceptet.

Hon ska göra Sabis mer synligt

Kända kockar serverar Abbas sill på pop up-krog

Digitala kedjan Tacotarian ska stötta lokala restauranger

Sparrisen hotad av frost och corona

Jägermeister satsar på svensk webbshop

Donkin Donuts nyanställer 25 000

Ny Pontus-bistro på Kungsholmen i höst

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.174