23948sdkhjf

Usine-gänget startar Bistro Bibblan

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Usine på Södermalmsallén i Stockholm breder ut sig, både i antal enheter och geografiskt. I Fandados gamla lokaler i Hammarby sjöstad öppnar nu gänget bakom Usine en ny kvarterskrog med namnet Bistro Bibblan. 

Den nya restaurangen är belägen precis intill cityhotellet Biz Apartment på Heliosgången och tanken är att restaurang och hotell ska ha ett nära samarbete. Restaurangen har redan sedan en tid svarat för hotellets frukost. 

Bistro Bibblan kommer att servera frukost, lunch och middag med en inriktning på ”internationell bistro”. Ägarna vill skapa en ”modern, trendig och familjär kvarterskrog” som riktar sig till boende i närområdet och hotellets gäster. 

Enligt en platsannons, där Usine söker efter en ansvarig för köksteamet på Bistro Bibblan, så är planen att öppna den nya restaurangen i Hammarby sjöstad i slutet av augusti/början av september. Lunchserveringen startar den 27 augusti, när krogen uttökar öppettiderna till kvällstid återstår att se.

Mer om: Bistro Bibblan | Usine
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Nytt Årets kock-uppdrag och ny krog för Tommy Myllymäki

Spisen inlyft i nya restaurangen på Biskopsudden.

Klimatberäknade menyer för Scandics gäster

Framgång för Kopparbergs gin

Vegan stämmer Burger King

Krusbär prisas av Kålrotsakademien

Coca-Cola först i världen med 100 procent återvunnen plast

Nyhetsbrev

Arla mixar butik och restaurang i saluhall

Arkiv

Sayan Isakssons nya restaurang har fått ett namn

I januari öppnar thailändska restaurangen Isaan på Berns.

Hit kommer Bastard Burgers och asiatiska koncept

Max går från amerikanskt till svenskt kaffe

Onlinepizza och Hungrig försvinner – går upp i Foodora

Sushi Yama flyttar gränsen norrut

Kajsas Fisk en av många matnyheter i fjällen

Här är nya styrelsen för Årets kock

Ken's tredje restaurang i Uppsala

Edward Bloms korv: ”Vild och vågad”

Snart kommer Coca-Colas hallonsmak

Tävling
Kål och morot på årets godaste macka

SM-titeln till Viktor Lind för veganskt alternativ.

Niklas Ekstedts nya eldiga tv-serie

Hedda Spendrup lanserar nytt bryggeri

Ny Harrys i återuppbyggt träkvarter

Vassa Eggens 20-årsfirande i musikens tecken

La Colline ut – ny brasserisatsning in

Kändisagentur ger sig in i restaurangbranschen ihop med krogprofilen Kenneth Hallström.

Martin & Servera blir helägt av Axel Johnson

Specialutgåva av Blossa lanseras i sju länder

Nu ska det destilleras gin i Kalix

Carlsberg höjer åter utsikterna för 2019

Impossible foods vill till Europa

Alkoläsken ökar kraftigt

Caketails på NK:s nya Schweizeri

Judas Priest lanserar egen rom

Japansk cocktailbar öppnar på Tak

Gourmet Food tar in nya delägare

Fortsatt uppåt för restaurangerna – särskilt i city

Vrå nyöppnar med spårbar meny

Fiskfoderprojekt ska ge hållbart odlad gourmetfisk

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.14