23948sdkhjf

Här ska O'Learys relansera sitt koncept

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Den hårdnande konkurrensen har påverkat O'Learys negativt. Därför har kedjan gjort en uppdatering av sitt koncept. Tanken är att den nya O'Learys-restaurangen i Borlänge ska bli en mötesplats med bowling, events och mycket mer. 

Läs också: O'Learys lägger större betoning på maten

– Vi är jätteglada över att tillsammans med Diös kunna nylansera O’Learys i centrala Borlänge. Vi ser fram emot att välkomna våra gäster till premiären i början av november, säger Christian Cederferm som driver restaurangen i Gävle, vars kontakter med Diös ledde till etableringen i Borlänge

Lokalerna färdigställs just nu med O'Learys nya grafiska profil och interiöra lösningar. Den totala ytan uppgår till cirka 2 000 kvadratmeter. 

– Tillsammans med O’Learys har vi kommit fram till en mycket spännande lösning som nu gör att O’Learys nylanserar sig i Borlänges stadskärna. Det är fantastiskt att kunna samarbeta kring stadsutveckling, säger Tobias Norestrand, förvaltare, Diös.

O’Learys grundades i Göteborg i november 1988 och är Sveriges första amerikanska sportbar. Företaget har över 120 restauranger i 13 länder.

Läs mer om: O'Learys | sportbar
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood

Jag accepterar Nordiske Mediers villkor och avtal

Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Stjärnkocken Mathias Dahlgren i Hemköps kampanj

Foodora i samarbete med Instagram

Klart med ny vd för Restaurangakademien

Svensk sprit tog hem guld i USA

Ny alkoholfri öl till dumplings

Löfbergs hyr ut ryggsäckar med fika

Nyhetsbrev

Här öppnar Surf Shacks femte restaurang

Arkiv

Beyond Meat i partnerskap med Alibaba

Digital kunskapsbank om hygien i restauranger

Stekhet duell i de svenska burgarnas hemstad

Max vs Bastard Burgers på Timmermansgatan i Luleå.

Nya restauranger flyttar in på Sergelgatan

Bockholmengruppen ska driva både en kvarterskrog i gatuplan och en takservering.

Dryckesbranschen fortsätter att växa

Pommes frites-olja ska bli diesel

Foodora i samarbete med el-scooterföretag

Alkoholfri öl från mikrobryggeri i ny Burger King-meny

Nässjö nästa för Max – men bygget kan försenas ytterligare

Nytt kafferosteri till Sickla

Kinesiska Zhenmeat lanserar växtbaserat fläsk och kräftor

Första Harrys med ny svenskt brasseri-stil

Bråda dagar för Fredrik Eriksson

Rusning till Långbro värdshus och restaurangen i Nationalmuseum öppen igen.

Carlsberg vill stötta restaurangerna med unikt glas

Restauranggrossisten i trångmål – planerar för tuff höst

Sveriges första virtuella food court

Kasais köksmästare bakom det nya krogkonceptet.

Hon ska göra Sabis mer synligt

Sparrisen hotad av frost och corona

Jägermeister satsar på svensk webbshop

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.188