23948sdkhjf

Här ska O'Learys relansera sitt koncept

Den hårdnande konkurrensen har påverkat O'Learys negativt. Därför har kedjan gjort en uppdatering av sitt koncept. Tanken är att den nya O'Learys-restaurangen i Borlänge ska bli en mötesplats med bowling, events och mycket mer. 

– Vi är jätteglada över att tillsammans med Diös kunna nylansera O’Learys i centrala Borlänge. Vi ser fram emot att välkomna våra gäster till premiären i början av november, säger Christian Cederferm som driver restaurangen i Gävle, vars kontakter med Diös ledde till etableringen i Borlänge

Lokalerna färdigställs just nu med O'Learys nya grafiska profil och interiöra lösningar. Den totala ytan uppgår till cirka 2 000 kvadratmeter. 

– Tillsammans med O’Learys har vi kommit fram till en mycket spännande lösning som nu gör att O’Learys nylanserar sig i Borlänges stadskärna. Det är fantastiskt att kunna samarbeta kring stadsutveckling, säger Tobias Norestrand, förvaltare, Diös.

O’Learys grundades i Göteborg i november 1988 och är Sveriges första amerikanska sportbar. Företaget har över 120 restauranger i 13 länder.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.093