23948sdkhjf

Här ska O'Learys relansera sitt koncept

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Den hårdnande konkurrensen har påverkat O'Learys negativt. Därför har kedjan gjort en uppdatering av sitt koncept. Tanken är att den nya O'Learys-restaurangen i Borlänge ska bli en mötesplats med bowling, events och mycket mer. 

– Vi är jätteglada över att tillsammans med Diös kunna nylansera O’Learys i centrala Borlänge. Vi ser fram emot att välkomna våra gäster till premiären i början av november, säger Christian Cederferm som driver restaurangen i Gävle, vars kontakter med Diös ledde till etableringen i Borlänge

Lokalerna färdigställs just nu med O'Learys nya grafiska profil och interiöra lösningar. Den totala ytan uppgår till cirka 2 000 kvadratmeter. 

– Tillsammans med O’Learys har vi kommit fram till en mycket spännande lösning som nu gör att O’Learys nylanserar sig i Borlänges stadskärna. Det är fantastiskt att kunna samarbeta kring stadsutveckling, säger Tobias Norestrand, förvaltare, Diös.

O’Learys grundades i Göteborg i november 1988 och är Sveriges första amerikanska sportbar. Företaget har över 120 restauranger i 13 länder.

Mer om: O'Learys | sportbar
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Dansk blir vd för svenska McDonald's

Boqueria drar till fjällen

Ett av flera nytillskott på restaurangscenen i Åre.

Hållbarhetspris till matsvinnsentreprenör

Skybar i toppen på Göteborgs nya landmärke

Klassiskt konditori ersätts av indisk restaurang

Max förstärker ledningen

Nyhetsbrev

Upper House får Årets kock-medaljör i köket

Arkiv

50 maltsorter i ny hembryggningsbutik

Han vann titeln Årets Ekokock

Hon är Sveriges bästa kvinnliga sommelier

Mentorpriset till Ulrika Brydling

Årets kock 2019 bytte silver mot guld

Martin Moses svensk mästare i professionell matlagning.

Utredning om skatt på engångsartiklar

Hungrig läggs ned

Scandic och Spendrups gör öl på överblivet bröd

Öppningsdatum för Östermalms saluhall – renoverad för en miljard

Öppnar igen i januari två år försenad.

Mr Cake är årets företagare i bageribranschen

Mathias Dahlgren tolkar Söders snabbmatspärlor

Stjärnkocken öppnar pop up under matfestival i Teatern.

Atria lanserar vegetariskt varumärke

Naturlig matupplevelse i slottsmiljö

Kändiskockarnas hållbara restaurang har öppnat

Korv och potatis i centrum för Årets kock-finalisterna

De lanserar svensk pizzaskinka

Inget Krubb i sjöstan

Foodoras cykelbud utvidgar strejken i Norge

Löfbergs har halverat sin klimatpåverkan

Hungrig.se kan försvinna – fyra månader efter uppköpet

Kopparbergs vd: Zeunerts julmust ohotad

Street food intar Kungsträdgården

Färre krogkonkurser när fler semestrar hemma

Mackmyra minskar förlusten

Minskad efterfrågan på Absolut

”Restauranger och livsmedelsbutiker måste få äga sitt matavfall”

Usine-gänget startar Bistro Bibblan

KFC och Beyond Meat lagar vegetarisk kyckling

Räddat "svinnkaffe" blir till ny vild blandning

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.228