23948sdkhjf

Upper House får Årets kock-medaljör i köket

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Han blivit både nordisk mästare individuellt, vunnit guld med kocklandslaget och blev förra veckan silvermedaljör i Årets kock. Nästa utmaning för Ola Wallin blir som köksmästare hos Upper House Dining i Göteborg.

– Det känns fantastiskt roligt att få komma till Upper House Dining. Jag vill skapa ett motiverat team som med passion och stor kreativitet tar sig an uppgiften att skapa en ny, oförglömlig matupplevelse — att helt enkelt göra gästen glad. säger Ola Wallin som tillträder sitt nya jobb den 1 november. 

– Jag känner mig oerhört inspirerad att sätta igång,

Upper House Dining ligger 25 våningar upp i Gothia Towers andra torn i Göteborg. Det är en av Sveriges prisbelönta fine dining-restauranger som med sin avsmakningsmeny har stort fokus på lokalproducerade råvaror som speglar säsongerna. I juni 2018 utökade man med en á la carte-del för att fler gäster skulle kunna ta del av kökets gastronomi.

– Efter sex framgångsrika år i befintligt format gör vi nu ett omtag och tar fram ett nytt koncept. Den nya inriktningen kommer att utvecklas tillsammans med Ola, som med sin positiva attityd och nyfikenhet vill leda Upper House Dinings team mot nya framgångar, säger Elisabeth Thomson, hotelldirektör på Gothia Towers.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Garba på fast adress – men poppar upp på mässa

1

Bästa julölet korat

Videgårds hot pot i pop up

70 jämnt för Pinchos – nu väntar nordisk satsning

Först med veganska revbensspjäll

De vann ciderupphandling på Systembolaget

Nyhetsbrev

Norskt riskkapitalbolag storägare i Bastard Burgers

Affären möjliggör internationell expansion för streetfoodkedjan.

Arkiv

Stjärnkock gör ny krogsatsning på Österlen

Första burklinjen för vin

Saffran och pepparkaka i I'ts Pleats julkollektion

Lantmännen lanserar egen vodka

Samarbetar med Mackmyra.

Boulebar bygger ny paviljong i Rålambshovsparken

De serverar bästa affärslunchen

Symbios öppnade i maj – redan korad till årets affärskrog.

O'Learys lägger större betoning på maten

Henrik Severin har skapat ett koncept som ska höja matupplevelsen på sportbarkedjans restauranger.

De ska göra svinnet lönsamt

Här bygger Martin & Servera nytt lager

Ännu en Burger King-restaurang

Positanos aperotivokultur redo för NK:s kunder

Kunderna hanterar köpen själva i nya Pressbyrån i Gallerian

Reitan Convenience samarbetar med Reactor för att utveckla framtidens convenienceformat.

Max till Härnösand – flyttar in hos Stora Coop

Nytt Årets kock-uppdrag och ny krog för Tommy Myllymäki

Spisen inlyft i nya restaurangen på Biskopsudden.

Klimatberäknade menyer för Scandics gäster

Framgång för Kopparbergs gin

Vegan stämmer Burger King

Krusbär prisas av Kålrotsakademien

Max går från amerikanskt till svenskt kaffe

Kajsas Fisk en av många matnyheter i fjällen

Ken's tredje restaurang i Uppsala

Edward Bloms korv: ”Vild och vågad”

Snart kommer Coca-Colas hallonsmak

Niklas Ekstedts nya eldiga tv-serie

Martin & Servera blir helägt av Axel Johnson

Specialutgåva av Blossa lanseras i sju länder

Nu ska det destilleras gin i Kalix

Carlsberg höjer åter utsikterna för 2019

Impossible foods vill till Europa

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.091