23948sdkhjf

Upper House får Årets kock-medaljör i köket

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Han blivit både nordisk mästare individuellt, vunnit guld med kocklandslaget och blev förra veckan silvermedaljör i Årets kock. Nästa utmaning för Ola Wallin blir som köksmästare hos Upper House Dining i Göteborg.

– Det känns fantastiskt roligt att få komma till Upper House Dining. Jag vill skapa ett motiverat team som med passion och stor kreativitet tar sig an uppgiften att skapa en ny, oförglömlig matupplevelse — att helt enkelt göra gästen glad. säger Ola Wallin som tillträder sitt nya jobb den 1 november. 

– Jag känner mig oerhört inspirerad att sätta igång,

Upper House Dining ligger 25 våningar upp i Gothia Towers andra torn i Göteborg. Det är en av Sveriges prisbelönta fine dining-restauranger som med sin avsmakningsmeny har stort fokus på lokalproducerade råvaror som speglar säsongerna. I juni 2018 utökade man med en á la carte-del för att fler gäster skulle kunna ta del av kökets gastronomi.

– Efter sex framgångsrika år i befintligt format gör vi nu ett omtag och tar fram ett nytt koncept. Den nya inriktningen kommer att utvecklas tillsammans med Ola, som med sin positiva attityd och nyfikenhet vill leda Upper House Dinings team mot nya framgångar, säger Elisabeth Thomson, hotelldirektör på Gothia Towers.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood

Jag accepterar Nordiske Mediers villkor och avtal

Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Stjärnkocken Mathias Dahlgren i Hemköps kampanj

Foodora i samarbete med Instagram

Klart med ny vd för Restaurangakademien

Svensk sprit tog hem guld i USA

Ny alkoholfri öl till dumplings

Löfbergs hyr ut ryggsäckar med fika

Nyhetsbrev

Här öppnar Surf Shacks femte restaurang

Arkiv

Beyond Meat i partnerskap med Alibaba

Digital kunskapsbank om hygien i restauranger

Stekhet duell i de svenska burgarnas hemstad

Max vs Bastard Burgers på Timmermansgatan i Luleå.

Nya restauranger flyttar in på Sergelgatan

Bockholmengruppen ska driva både en kvarterskrog i gatuplan och en takservering.

Dryckesbranschen fortsätter att växa

Pommes frites-olja ska bli diesel

Foodora i samarbete med el-scooterföretag

Alkoholfri öl från mikrobryggeri i ny Burger King-meny

Nässjö nästa för Max – men bygget kan försenas ytterligare

Nytt kafferosteri till Sickla

Kinesiska Zhenmeat lanserar växtbaserat fläsk och kräftor

Första Harrys med ny svenskt brasseri-stil

Bråda dagar för Fredrik Eriksson

Rusning till Långbro värdshus och restaurangen i Nationalmuseum öppen igen.

Carlsberg vill stötta restaurangerna med unikt glas

Restauranggrossisten i trångmål – planerar för tuff höst

Sveriges första virtuella food court

Kasais köksmästare bakom det nya krogkonceptet.

Hon ska göra Sabis mer synligt

Sparrisen hotad av frost och corona

Jägermeister satsar på svensk webbshop

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.096