23948sdkhjf

Tvisten löst – nu blir det Krubb igen i sjöstan

En tvist med lokalens förra ägaren tvingade fram en stängning av Krubb i Hammarby sjöstad. Men på fredag öppnar streetfood-restaurangen överraskande igen. Varmt välkomna tillbaka kära gäster, skriver Krubb på sociala medier.

Krubb öppnade i januari och blev snabbt ett uppskattat inslag i stadsdelen Hammarby sjöstad i Stockholm. Men i slutet av sommaren stängdes plötsligt verksamheten. Utan förklaring – ända tills ägarna förklarade på sociala medier att en tvist med den förra ägaren låg bakom stängningen.

– Det som vi först hade hoppats ta tre dagar tog så mycket längre tid och har också kostat en massa pengar, säger Örjan Johansson, Krubbs etaberingsansvarige, till Allt om Stockholm.

För ett par veckor sedan försvann logotyperna på fönstret och det mesta tydde på att Krubb försvunnit från sjöstaden för gott. Men nu är ett nytt avtal underskrivet och restaurangen öppnar igen redan på fredag. Snabba ryck med tanke på hur det sett ut i lokalerna de senaste veckorna. 

– Vi har tagit in ett team som ska göra ett ryck och det viktigaste är att hamburgarna går genom luckan från och med klockan 11 på fredag, säger Örjan Johansson till Allt om Stockholm.

Krubb serverar hamburgare, tacos, pizza och sallader. Kedjans första restaurang, den på östra Kungsholmen, öppnade 2016. Krubb finns även vid Telefonplan och Stadion.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.082