23948sdkhjf

Unik matupplevelse i 3D på pop up-restaurang

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Restaurang Kasai gästas av Banquet of Hoshena.

En magisk berättelse i 3D utlovas när restaurang Kasai i Stockholm från den 10 oktober gästas av Banquet of Hoshena. Det innovativa koncepetet har tidigare testats med framgång i London, Nashville och i Kuwait.

 Med Banquet of Hoshena vi vill att gästerna känner som att de kliver in i en helt annan, magisk värld – utan att behöva lämna bordet. Det är den ultimata helhetsupplevelsen för kompisgänget, kollegorna eller familjen, säger Nadine Beshir, producent av Banquet of Hoshena.

Med hjälp av 3D-konceptet ska matgästerna på pop up-restaurangen transporteras till ett främmande land där smaker och känslor är ihopkopplade och kungar, drottningar, älvor och vulkaner kommer till liv på bordet. Resan görs med hjälp av 3D-visuell teknik, bildkartläggning, erfarenhetsrekvisita och en berättelse byggd på smaker, ingredienser, sevärdheter, ljud och smaker. Under den två timmar långa showen bjuds gästerna på en femrättersmiddag där varje maträtt ska representera en känsla.

Banquet of Hoshena kan bokas på restaurang Kasai på Östermalm i Stockholm från den 10 oktober till den 14 december.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Uber Eats i samarbete med Icabutik och saluhall

Nu ska bryggeriet expandera

Tre nya McDonald's – alla öppnar i december

Expansionen fortsätter med invigningar i Bollnäs, Ödeshög och Nykvarn.

Convenience växer i betydelse

Nu kommer Starbucks – till butikshyllorna

McDonald's har slut på halloumi

Nyhetsbrev

FN-priset utdelat: ”Som Nobelpriset för oss i ägarfamiljen”

Arkiv

Axfood lanserar nytt eget varumärke – storpack för restauranger

Eskobars gitarrist bygger flytande restaurang

Frederik Zäll tar Texas till hemstaden Åkersberga.

Exklusiv fjällrödingrom – bara hos Frantzén

Åre får ännu en krog

Stadsodlarna når nya höjder – med SAS

Här har Wayne's Coffee invigt nytt kafé

Över 10 000 bryggerier inom EU – varav 375 i Sverige

Antalet svenska bryggerier har femdubblats på sex år.

Garba på fast adress – men poppar upp på mässa

2

Bästa julölet korat

Videgårds hot pot i pop up

70 jämnt för Pinchos – nu väntar nordisk satsning

Först med veganska revbensspjäll

De vann ciderupphandling på Systembolaget

Norskt riskkapitalbolag storägare i Bastard Burgers

Affären möjliggör internationell expansion för streetfoodkedjan.

Stjärnkock gör ny krogsatsning på Österlen

Första burklinjen för vin

Saffran och pepparkaka i I'ts Pleats julkollektion

Ännu en Burger King-restaurang

Klimatberäknade menyer för Scandics gäster

Framgång för Kopparbergs gin

Vegan stämmer Burger King

Krusbär prisas av Kålrotsakademien

Max går från amerikanskt till svenskt kaffe

Kajsas Fisk en av många matnyheter i fjällen

Ken's tredje restaurang i Uppsala

Edward Bloms korv: ”Vild och vågad”

Snart kommer Coca-Colas hallonsmak

Niklas Ekstedts nya eldiga tv-serie

Martin & Servera blir helägt av Axel Johnson

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.179