23948sdkhjf

Unik matupplevelse i 3D på pop up-restaurang

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Restaurang Kasai gästas av Banquet of Hoshena.

En magisk berättelse i 3D utlovas när restaurang Kasai i Stockholm från den 10 oktober gästas av Banquet of Hoshena. Det innovativa koncepetet har tidigare testats med framgång i London, Nashville och i Kuwait.

 Med Banquet of Hoshena vi vill att gästerna känner som att de kliver in i en helt annan, magisk värld – utan att behöva lämna bordet. Det är den ultimata helhetsupplevelsen för kompisgänget, kollegorna eller familjen, säger Nadine Beshir, producent av Banquet of Hoshena.

Med hjälp av 3D-konceptet ska matgästerna på pop up-restaurangen transporteras till ett främmande land där smaker och känslor är ihopkopplade och kungar, drottningar, älvor och vulkaner kommer till liv på bordet. Resan görs med hjälp av 3D-visuell teknik, bildkartläggning, erfarenhetsrekvisita och en berättelse byggd på smaker, ingredienser, sevärdheter, ljud och smaker. Under den två timmar långa showen bjuds gästerna på en femrättersmiddag där varje maträtt ska representera en känsla.

Banquet of Hoshena kan bokas på restaurang Kasai på Östermalm i Stockholm från den 10 oktober till den 14 december.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Snabbpastakedja letar franchisetagare

Här finns landets bästa pizzerior

Efter stängningarna – Sushirullen med nytt franchisekoncept

Korvkedja expanderar med franchise

Gourmetkorv kliver för första gången utanför Göteborg.

Nya Carnegiebryggeriet bygger ny anläggning

Midan bland nytillskotten i Kista Galleria

Nyhetsbrev

EM-silver för Svenska konditorlandslaget

Arkiv

Arnold's – nu även med lunchservering

Nystartad krog som brinner för öl

Östermalmshallen försenad igen – mars senaste budet

Modemärke lanserar eget vin

Impossible säger nej till McDonalds – då kliver Beyond in

Grillkedjan växer med nya restauranger

Mangal BBQ till Vällingby centrum i april.

”Pucken” fyller 20 år

Eldrivna kylfordon för urban transport av livsmedel

Nu kommer det "omöjliga" fläsket

Cirkusfråga i ansökan till ny Pinchos

Första sushikedjan med enbart hållbar fisk

Kaffekedja lanserar återanvändbara kaffemuggar

Tv-serie om relation mellan matälskare

Havsmat i street food-anda hos Fiskbar 17

Stopp för vinbox som handväska

Hon är ny operativ chef för Brasserigruppen

Nytt snabbmatskoncept med ägg i alla rätter

Espresso House-grundaren tänker gå globalt direkt med sin nya satsning.

Storproducent av alkoholfria viner byter namn

Tar förnybart sugrör till marknaden

Nu finns Max även på Kungsholmen

Uber Eats i samarbete med saluhall och Icabutik

Anrikt bryggeri byter profil och expanderar

Nu kommer Starbucks – till butikshyllorna

McDonald's har slut på halloumi

Exklusiv fjällrödingrom – bara hos Frantzén

Åre får ännu en krog

Stadsodlarna når nya höjder – med SAS

Här har Wayne's Coffee invigt nytt kafé

2

Bästa julölet korat

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.094