23948sdkhjf

Unik matupplevelse i 3D på pop up-restaurang

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Restaurang Kasai gästas av Banquet of Hoshena.

En magisk berättelse i 3D utlovas när restaurang Kasai i Stockholm från den 10 oktober gästas av Banquet of Hoshena. Det innovativa koncepetet har tidigare testats med framgång i London, Nashville och i Kuwait.

 Med Banquet of Hoshena vi vill att gästerna känner som att de kliver in i en helt annan, magisk värld – utan att behöva lämna bordet. Det är den ultimata helhetsupplevelsen för kompisgänget, kollegorna eller familjen, säger Nadine Beshir, producent av Banquet of Hoshena.

Med hjälp av 3D-konceptet ska matgästerna på pop up-restaurangen transporteras till ett främmande land där smaker och känslor är ihopkopplade och kungar, drottningar, älvor och vulkaner kommer till liv på bordet. Resan görs med hjälp av 3D-visuell teknik, bildkartläggning, erfarenhetsrekvisita och en berättelse byggd på smaker, ingredienser, sevärdheter, ljud och smaker. Under den två timmar långa showen bjuds gästerna på en femrättersmiddag där varje maträtt ska representera en känsla.

Banquet of Hoshena kan bokas på restaurang Kasai på Östermalm i Stockholm från den 10 oktober till den 14 december.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Pizzakedjan Domino's lämnar Sverige

Vrå nyöppnar med spårbar meny

Operakällarens privata vinbar blir publik

Nobiskällaren öppnar den 5 november.

Rekordmånga tävlade i SM i Mathantverk

Fiskfoderprojekt ska ge hållbart odlad gourmetfisk

För andra gången på 28 år – alkoholfri öl vann finaste priset

Nyhetsbrev

Malaysisk snabbmatskedja till Europa – väljer Kista Galleria

Arkiv

Trion bakom Tjoget tar aperitivokulturen till NK

Först fjällen sedan Avenyn för Boqueria

28-åring korad till Årets konditor

Världens första ölflaska i papper

Ica-folk ska driva restaurang i expansivt område

Brödernas krogimperium byter namn och nyöppnar krog

Ett steg till för e-handelsgrossisten – börjar med alkohol

Rabatt på kaffe leder till färre muggar

Svenska expansionen tar fart – här är städerna dit KFC är på väg

Snabbmatskedjan ska gå från dagens åtta till hundratalet svenska restauranger.

Beijing8 nu även i Täby

Tallink tar Burger King till Baltikum

Öppningsdags för italienska satsningar x 2

Santo och Emanuel italienska nytillskott i Stockholms krogvärld.

Bageriingrediensproducent byter namn

Absolutflaska hyllar återvinning

Kändiskock öppnar krog med hälsosam profil

Hon ska förändra Smaka på Stockholm

Alvestaglass ska distribuera Häagen-Dazs i Sverige

Max fick pris av FN

Nu lanserar Karma sin kyl på bred front

Så mycket kostade årets första hummer

Ny must signerad Ranelid

”Omöjlig” burgare nu även i butiker

Hållbarhetspris till matsvinnsentreprenör

Max förstärker ledningen

Upper House får Årets kock-medaljör i köket

Tävling
Han vann titeln Årets Ekokock

Mentorpriset till Ulrika Brydling

Utredning om skatt på engångsartiklar

Hungrig läggs ned

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.144