23948sdkhjf

Bageriingrediensproducent byter namn

| Av Johan Colliander | Tipsa redaktionen

Åtta år efter sammanslagningen ska identiteten stärkas.

Aromatic är företaget som 2011 förvärvades av Bakelsgruppen och i och med köpet byttes även namnet till Bakels Aromatic. Men nu ska bolagets position på den internationella marknaden stärkas genom en rad olika åtgärder varav ett av dem är ett namnbyte. Bolaget byter nu namn från Bakels Aromatic till Bakels Sweden.

– I samband med att vi stärker vår varumärkesimage kommer kunder, leverantörer och partners att se ett antal andra förbättringar. Som till exempel att vi moderniserar vår anläggning samt rekryterar viktig personal, säger John Larsen, vd på bolaget som nu kommer gå under namnet Bakels Sweden.

Bakelsgruppen startade 1904 i Amsterdam och etablerade sig 1943 i Göteborg och har under åren levererat bageriingredienser till allt från stora industribagerier till små hanteverksbagerier över hela världen.

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood

Jag accepterar Nordiske Mediers villkor och avtal

Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Stjärnkocken Mathias Dahlgren i Hemköps kampanj

Foodora i samarbete med Instagram

Klart med ny vd för Restaurangakademien

Svensk sprit tog hem guld i USA

Ny alkoholfri öl till dumplings

Löfbergs hyr ut ryggsäckar med fika

Nyhetsbrev

Här öppnar Surf Shacks femte restaurang

Arkiv

Beyond Meat i partnerskap med Alibaba

Digital kunskapsbank om hygien i restauranger

Stekhet duell i de svenska burgarnas hemstad

Max vs Bastard Burgers på Timmermansgatan i Luleå.

Nya restauranger flyttar in på Sergelgatan

Bockholmengruppen ska driva både en kvarterskrog i gatuplan och en takservering.

Dryckesbranschen fortsätter att växa

Pommes frites-olja ska bli diesel

Foodora i samarbete med el-scooterföretag

Alkoholfri öl från mikrobryggeri i ny Burger King-meny

Nässjö nästa för Max – men bygget kan försenas ytterligare

Nytt kafferosteri till Sickla

Kinesiska Zhenmeat lanserar växtbaserat fläsk och kräftor

Första Harrys med ny svenskt brasseri-stil

Bråda dagar för Fredrik Eriksson

Rusning till Långbro värdshus och restaurangen i Nationalmuseum öppen igen.

Carlsberg vill stötta restaurangerna med unikt glas

Restauranggrossisten i trångmål – planerar för tuff höst

Sveriges första virtuella food court

Kasais köksmästare bakom det nya krogkonceptet.

Hon ska göra Sabis mer synligt

Sparrisen hotad av frost och corona

Jägermeister satsar på svensk webbshop

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.111