23948sdkhjf

Ett steg till för e-handelsgrossisten – börjar med alkohol

| Av Johan Colliander | Tipsa redaktionen

Efter färskt och fryst kommer öl, vin och sprit.

Out of Home är företaget som utmanat den traditionella grossistbranschen genom att förlägga hela sin verksamhet på nätet. Affärsidéen är att erbjuda ett brett sortiment från välrenommerade varumärken inom foodservice.

För ungefär ett år sedan lanserade B2B-grossisten sitt färska och frysta sortiment. Nu tar e-handlaren ytterligare ett steg till och lanserar ett sortiment av alkholhaltiga drycker från både små och stora producenter av öl, vin och sprit.

Därmed kan Out of Home leverera alla huvudkategorier rikstäckande i Sverige till hotell, restauranger och kaféer.

– Genom att samla producenterna på en marknadsplats blir det ett unikt och spännande sortiment. Den gemensamma nämnaren är att det är starka varumärken med lokal närvaro. Hela vårt lager är nu registrerat som skatteupplag för försäljning av alkoholhaltiga drycker vilket gör att vi har mycket plats att växa, säger Jacob Hillestad, vd på Out of Home.

I alkoholsortimentet kommer det att bland annat finnas lokalt producerad gin från Skåne, mikroöl, mikrovin men även produkter från Bacardi.

Mer om: Out of home
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood

Jag accepterar Nordiske Mediers villkor och avtal

Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)

Mest läst

Startsidan just nu

Ny alkoholfri öl till dumplings

Löfbergs hyr ut ryggsäckar med fika

Här öppnar Surf Shacks femte restaurang

Beyond Meat i partnerskap med Alibaba

Digital kunskapsbank om hygien i restauranger

Stekhet duell i de svenska burgarnas hemstad

Max vs Bastard Burgers på Timmermansgatan i Luleå.

Nyhetsbrev

Nya restauranger flyttar in på Sergelgatan

Bockholmengruppen ska driva både en kvarterskrog i gatuplan och en takservering.

Arkiv

Dryckesbranschen fortsätter att växa

Pommes frites-olja ska bli diesel

Foodora i samarbete med el-scooterföretag

Alkoholfri öl från mikrobryggeri i ny Burger King-meny

Nässjö nästa för Max – men bygget kan försenas ytterligare

Nytt kafferosteri till Sickla

Kinesiska Zhenmeat lanserar växtbaserat fläsk och kräftor

Första Harrys med ny svenskt brasseri-stil

Bråda dagar för Fredrik Eriksson

Rusning till Långbro värdshus och restaurangen i Nationalmuseum öppen igen.

Carlsberg vill stötta restaurangerna med unikt glas

Restauranggrossisten i trångmål – planerar för tuff höst

Sveriges första virtuella food court

Kasais köksmästare bakom det nya krogkonceptet.

Hon ska göra Sabis mer synligt

Kända kockar serverar Abbas sill på pop up-krog

Digitala kedjan Tacotarian ska stötta lokala restauranger

Nya Beyond-fabriker ska möta efterfrågan i Europa

Tävling
En kvinna och sju män klara för final i Årets kock

Sparrisen hotad av frost och corona

Jägermeister satsar på svensk webbshop

Donkin Donuts nyanställer 25 000

Ny Pontus-bistro på Kungsholmen i höst

Ölproducent öppnar pop up-restaurang i Sundsvall

Max nyinvger i Ystad

Ännu en Waynes invigd

Tummen upp för insjöfisk – men dystert för torsken

Även färska råvaror i Urban Delis nya webbutik

Black Bottle Rosé med ny etikett

Den platta vinflaskan gör entré

Resten av Vapiano i konkurs

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.109