23948sdkhjf

Vrå nyöppnar med spårbar meny

En totalrenovering har tvingat restaurang Vrå på Clarion Hotel Post i Göteborg att hålla stängt en längre tid. Men nu är det dags för nyöppning av den japanska restaurangen – fast nu en våning upp och med närproducerade ingredienser och en spårbar meny.

– Jag vill bevisa att det går att driva en restaurang där gäster, personal och miljön är välmående. Där vi väljer att följa naturen istället för att tämja den. Säsongen får avgöra vad som kommer in genom köksingången och vad som serveras på kvällen, säger Sofia B Olsson, operativ Chef för Vrå.

Sofia B Olsson vill att gästerna ska känna att de har en fot på västkusten och en i Japan.

– Som att miljön är bekant men lite spännande på en och samma gång,

Restaurangen även fått en ny inredning och har nu plats för 90 sittande, med allt ifrån japanska sittplatser, så kallad Horigotatsu till långbord, chambre separée samt drop-in platser. Vrå kan även stoltsera med Göteborgs största sakebar.

I samband med nyöppningen blir Sofia B Olsson operativ chef och lämnar över titeln som kökschef till Rebecca Olsson, som varit souschef på Vrå i många år. Restaurangen kommer framöver att ingå i restaurangfamiljen By Marcus Samuelsson, som är ett samägt bolag mellan Clarion Hotel och Marcus Samuelsson Group.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.062