23948sdkhjf

Caketails på NK:s nya Schweizeri

| Av Mona Johansson | Tipsa redaktionen

Ett nytt matkoncept flyttar in på NK:s entréplan. I dag, den 24 oktober, öppnar Haga Schweizeri i Nordiska Kompaniets Ljusgård. 

Läs också: Trion bakom Tjoget tar aperitivokulturen till NK

Som namnet antyder är Haga Schweizeri ett café med alkoholservering där gästerna kan slå sig ner för lunch, frukost, afternoon-tea eller ett glas champagne. Menyn kommer att vara säsongsanpassad med inslag som smörrebröd, tarte flambee och klassiska favoriter med en twist, som schweizeriets egna caketails där efterrätter kombineras med överraskande dryck. 

Bakom Haga Schweizeri står Anna Cardelius och Oscar Målevik, utbildad bagare och konditor. För fem år sedan startade de Haga Tårtcompani och bageri som nu finns på tre platser runt om i Stockholm.

– Det känns fantastiskt att få flytta in på NK med vårt nya koncept, vi har länge velat utveckla vårt mat- och dryckesutbud och med Haga Schweizeri får vi nu möjligheten att göra det, säger Anna Cardelius, grundare och ägare av Haga Schweizeri.

Mer om: NK
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Max grundare instiftar stort livsmedelspris

OS-silver till kocklandslaget – guld till juniorerna

Systembolaget stämmer danska vinappen Vivino

Bores lanserar gatukök 2.0 på två nya orter

Max ska växa i Borås och Mölndal

Alla svenska krogar som tog hem Michelin-stjärnor

Aloë, Etoile och Oaxen uppmärksammades under ceremonin i Norge.

Nyhetsbrev

Axfood Snabbgross till restaurangtäta Jönköping

Arkiv

Spendrups cementerar förstaplatsen på Systemet – ökade 9,5 procent

Freetrailers släpvagnar till Max

Single-malt veteran i nya kläder

Absolut vodka-ägare sänker prognos efter coronoviruset

Kök räddar käk på skånska restauranger

Ciderguru till Sverige – odlarnas intresse ökar

Lämnar Pinchos – blir ny vd för Harrys

I helgen gäller det för Svenska kocklandslaget

Dumplingskonceptet Dubbel Dubbel blir kedja – målet 30 restauranger

Letar lokaler i bland annat Norrköping, Stockholm, Malmö och Lund för sitt chinese sharing-koncept.

Expansiva kedjor till Signalfabriken

Catenaccis Giretto nu även på Södermalm

Häktad för våldtäkter på kollega på snabbmatsrestaurang

De tar över Cuba Cola

Omnipollo öppnar sitt första bryggeri – i en kyrka

Asien lyfte Carlsbergs ölförsäljning

Compass Group tar över 1 000 Fazer-restauranger

Dyster januari – 25 procent fler krogkonkurser

El Bulli-kocken Ferran Adrià gästar Stockholm i vår

Foodora byter vd och siktar på nya ”sista milen”-kunder

Coop dubblar mängden naturbeteskött

Samma chef's table-koncept men med nytt namn

Årets viltkock vill se mer vilt på krogen

Vill få Starbucks att erbjuda gratis vegomjölk

Picadeli lanserar "Picabowl"

Hållbarhetsprofilen Paul Svensson nu även hedersdoktor

Espresso House till butikshyllorna

Axfood Snabbgross vill växa i Linköping

Tennstopet återuppstår i april – med systerkrog

Här finns landets bästa pizzerior

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.125