23948sdkhjf

Specialutgåva av Blossa lanseras i sju länder

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Unik etikett med illustration av Ilon Wikland.

En specialutgåva av Blossa ska lanseras i Sverige och sex andra länder. Glöggen, som är ekologisk och alkoholfri, är ett samarbete mellan Blossa och Arket som kommer att sälja glöggen i sina butikscaféer som en del av shoppingupplevelsen. 

Specialutgåvan kommer att ha en unik etikett som är designad av den omtyckta illustratören Ilon Wikland, känd för sina tolkningar av nordiska traditioner och för sitt långa samarbete med författaren Astrid Lindgren. 

Arket + Blossa Glögg är tillverkad av enbart ekologiska ingredienser. Rött, fylligt vin har avalkoholiserats och sedan blandats med druvmust och Blossas hemliga kryddblandningGlöggen har en fruktig doft och en fyllig smak av kryddnejlika, kardemumma och ingefära. 

Glöggen kompletteras av en mjuk pepparkaka med Blossas glöggkryddor som har skapats av Arkets head chef Martin Berg tillsammans med Åsa Orsvärn som är chief blender för Blossa. 

Cirkapris kommer att vara 59 kronor för en flaska om 75 cl.  

Mer om: Blossa | glögg
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Snabbpastakedja letar franchisetagare

Här finns landets bästa pizzerior

Efter stängningarna – Sushirullen med nytt franchisekoncept

Korvkedja expanderar med franchise

Gourmetkorv kliver för första gången utanför Göteborg.

Nya Carnegiebryggeriet bygger ny anläggning

Midan bland nytillskotten i Kista Galleria

Nyhetsbrev

EM-silver för Svenska konditorlandslaget

Arkiv

Arnold's – nu även med lunchservering

Nystartad krog som brinner för öl

Östermalmshallen försenad igen – mars senaste budet

Modemärke lanserar eget vin

Impossible säger nej till McDonalds – då kliver Beyond in

Grillkedjan växer med nya restauranger

Mangal BBQ till Vällingby centrum i april.

”Pucken” fyller 20 år

Eldrivna kylfordon för urban transport av livsmedel

Nu kommer det "omöjliga" fläsket

Cirkusfråga i ansökan till ny Pinchos

Första sushikedjan med enbart hållbar fisk

Kaffekedja lanserar återanvändbara kaffemuggar

Tv-serie om relation mellan matälskare

Havsmat i street food-anda hos Fiskbar 17

Stopp för vinbox som handväska

Hon är ny operativ chef för Brasserigruppen

Nytt snabbmatskoncept med ägg i alla rätter

Espresso House-grundaren tänker gå globalt direkt med sin nya satsning.

Storproducent av alkoholfria viner byter namn

Tar förnybart sugrör till marknaden

Nu finns Max även på Kungsholmen

Uber Eats i samarbete med saluhall och Icabutik

Anrikt bryggeri byter profil och expanderar

Nu kommer Starbucks – till butikshyllorna

McDonald's har slut på halloumi

Exklusiv fjällrödingrom – bara hos Frantzén

Åre får ännu en krog

Stadsodlarna når nya höjder – med SAS

Här har Wayne's Coffee invigt nytt kafé

2

Bästa julölet korat

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.093