23948sdkhjf

Specialutgåva av Blossa lanseras i sju länder

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Unik etikett med illustration av Ilon Wikland.

En specialutgåva av Blossa ska lanseras i Sverige och sex andra länder. Glöggen, som är ekologisk och alkoholfri, är ett samarbete mellan Blossa och Arket som kommer att sälja glöggen i sina butikscaféer som en del av shoppingupplevelsen. 

Specialutgåvan kommer att ha en unik etikett som är designad av den omtyckta illustratören Ilon Wikland, känd för sina tolkningar av nordiska traditioner och för sitt långa samarbete med författaren Astrid Lindgren. 

Arket + Blossa Glögg är tillverkad av enbart ekologiska ingredienser. Rött, fylligt vin har avalkoholiserats och sedan blandats med druvmust och Blossas hemliga kryddblandningGlöggen har en fruktig doft och en fyllig smak av kryddnejlika, kardemumma och ingefära. 

Glöggen kompletteras av en mjuk pepparkaka med Blossas glöggkryddor som har skapats av Arkets head chef Martin Berg tillsammans med Åsa Orsvärn som är chief blender för Blossa. 

Cirkapris kommer att vara 59 kronor för en flaska om 75 cl.  

Mer om: Blossa | glögg
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood

Jag accepterar Nordiske Mediers villkor och avtal

Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Ny alkoholfri öl till dumplings

Löfbergs hyr ut ryggsäckar med fika

Här öppnar Surf Shacks femte restaurang

Beyond Meat i partnerskap med Alibaba

Digital kunskapsbank om hygien i restauranger

Stekhet duell i de svenska burgarnas hemstad

Max vs Bastard Burgers på Timmermansgatan i Luleå.

Nyhetsbrev

Nya restauranger flyttar in på Sergelgatan

Bockholmengruppen ska driva både en kvarterskrog i gatuplan och en takservering.

Arkiv

Dryckesbranschen fortsätter att växa

Pommes frites-olja ska bli diesel

Foodora i samarbete med el-scooterföretag

Alkoholfri öl från mikrobryggeri i ny Burger King-meny

Nässjö nästa för Max – men bygget kan försenas ytterligare

Nytt kafferosteri till Sickla

Kinesiska Zhenmeat lanserar växtbaserat fläsk och kräftor

Första Harrys med ny svenskt brasseri-stil

Bråda dagar för Fredrik Eriksson

Rusning till Långbro värdshus och restaurangen i Nationalmuseum öppen igen.

Carlsberg vill stötta restaurangerna med unikt glas

Restauranggrossisten i trångmål – planerar för tuff höst

Sveriges första virtuella food court

Kasais köksmästare bakom det nya krogkonceptet.

Hon ska göra Sabis mer synligt

Kända kockar serverar Abbas sill på pop up-krog

Digitala kedjan Tacotarian ska stötta lokala restauranger

Nya Beyond-fabriker ska möta efterfrågan i Europa

Tävling
En kvinna och sju män klara för final i Årets kock

Sparrisen hotad av frost och corona

Jägermeister satsar på svensk webbshop

Donkin Donuts nyanställer 25 000

Ny Pontus-bistro på Kungsholmen i höst

Ölproducent öppnar pop up-restaurang i Sundsvall

Max nyinvger i Ystad

Ännu en Waynes invigd

Tummen upp för insjöfisk – men dystert för torsken

Även färska råvaror i Urban Delis nya webbutik

Black Bottle Rosé med ny etikett

Den platta vinflaskan gör entré

Resten av Vapiano i konkurs

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.141