23948sdkhjf

Positanos aperotivokultur redo för NK:s kunder

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Restaurang- och barkonceptet Positano har nu öppnat på Nordiska Kompaniet i Stockholm. Trion bakom hyllade Tjoget, Joel Söderbäck, Andreas Bergman och Robert Rudinski, ska servera mat och dryck inspirerat av den italienska aperitivokulturen från en meny som ska föra tankarna till Amalfikusten. 

Läs också: Trion bakom Tjoget tar aperitivokulturen till NK

Från den stora gröna baren på plan 2 kan gästerna överblicka NK:s Ljusgård. På Postino serveras lättare italiensk frukost, kaffe från Kersh Kafferosteri och en lunchmeny bestående av italienska klassiker, sallader och pasta. Chark, goda ostar och cocktails serveras under hela dagen.

– Vår förkärlek för citroner kommer att genomsyra Positano, i vår hemgjorda limoncello, picklad i sallader och pressad i drinkar. Hos oss är det sommar året om, säger Joel Söderbäck, en av grundarna bakom Positano.

Positano är en liten stad som ligger längs den vackra Amalfikusten i sydvästra Italien.

Mer om: Positano
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

OS-silver till kocklandslaget – guld till juniorerna

Systembolaget stämmer danska vinappen Vivino

Bores lanserar gatukök 2.0 på två nya orter

Max ska växa i Borås och Mölndal

Alla svenska krogar som tog hem Michelin-stjärnor

Aloë, Etoile och Oaxen uppmärksammades under ceremonin i Norge.

Axfood Snabbgross till restaurangtäta Jönköping

Nyhetsbrev

Spendrups cementerar förstaplatsen på Systemet – ökade 9,5 procent

Arkiv

Freetrailers släpvagnar till Max

Single-malt veteran i nya kläder

Absolut vodka-ägare sänker prognos efter coronoviruset

Kök räddar käk på skånska restauranger

Ciderguru till Sverige – odlarnas intresse ökar

Lämnar Pinchos – blir ny vd för Harrys

I helgen gäller det för Svenska kocklandslaget

Dumplingskonceptet Dubbel Dubbel blir kedja – målet 30 restauranger

Letar lokaler i bland annat Norrköping, Stockholm, Malmö och Lund för sitt chinese sharing-koncept.

Expansiva kedjor till Signalfabriken

Catenaccis Giretto nu även på Södermalm

Häktad för våldtäkter på kollega på snabbmatsrestaurang

De tar över Cuba Cola

Omnipollo öppnar sitt första bryggeri – i en kyrka

Asien lyfte Carlsbergs ölförsäljning

Compass Group tar över 1 000 Fazer-restauranger

Dyster januari – 25 procent fler krogkonkurser

El Bulli-kocken Ferran Adrià gästar Stockholm i vår

Foodora byter vd och siktar på nya ”sista milen”-kunder

Coop dubblar mängden naturbeteskött

Samma chef's table-koncept men med nytt namn

Årets viltkock vill se mer vilt på krogen

Vill få Starbucks att erbjuda gratis vegomjölk

Picadeli lanserar "Picabowl"

Hållbarhetsprofilen Paul Svensson nu även hedersdoktor

Espresso House till butikshyllorna

Axfood Snabbgross vill växa i Linköping

Tennstopet återuppstår i april – med systerkrog

Här finns landets bästa pizzerior

Arnold's – nu även med lunchservering

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.095