23948sdkhjf

Positanos aperotivokultur redo för NK:s kunder

Restaurang- och barkonceptet Positano har nu öppnat på Nordiska Kompaniet i Stockholm. Trion bakom hyllade Tjoget, Joel Söderbäck, Andreas Bergman och Robert Rudinski, ska servera mat och dryck inspirerat av den italienska aperitivokulturen från en meny som ska föra tankarna till Amalfikusten. 

Läs också: Trion bakom Tjoget tar aperitivokulturen till NK

Från den stora gröna baren på plan 2 kan gästerna överblicka NK:s Ljusgård. På Postino serveras lättare italiensk frukost, kaffe från Kersh Kafferosteri och en lunchmeny bestående av italienska klassiker, sallader och pasta. Chark, goda ostar och cocktails serveras under hela dagen.

– Vår förkärlek för citroner kommer att genomsyra Positano, i vår hemgjorda limoncello, picklad i sallader och pressad i drinkar. Hos oss är det sommar året om, säger Joel Söderbäck, en av grundarna bakom Positano.

Positano är en liten stad som ligger längs den vackra Amalfikusten i sydvästra Italien.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094