23948sdkhjf

Positanos aperotivokultur redo för NK:s kunder

| Av redaktionen | Tipsa redaktionen

Restaurang- och barkonceptet Positano har nu öppnat på Nordiska Kompaniet i Stockholm. Trion bakom hyllade Tjoget, Joel Söderbäck, Andreas Bergman och Robert Rudinski, ska servera mat och dryck inspirerat av den italienska aperitivokulturen från en meny som ska föra tankarna till Amalfikusten. 

Läs också: Trion bakom Tjoget tar aperitivokulturen till NK

Från den stora gröna baren på plan 2 kan gästerna överblicka NK:s Ljusgård. På Postino serveras lättare italiensk frukost, kaffe från Kersh Kafferosteri och en lunchmeny bestående av italienska klassiker, sallader och pasta. Chark, goda ostar och cocktails serveras under hela dagen.

– Vår förkärlek för citroner kommer att genomsyra Positano, i vår hemgjorda limoncello, picklad i sallader och pressad i drinkar. Hos oss är det sommar året om, säger Joel Söderbäck, en av grundarna bakom Positano.

Positano är en liten stad som ligger längs den vackra Amalfikusten i sydvästra Italien.

Mer om: Positano
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Johan Jureskog: ”Även köttätare ska äta klimatsmart”

Stor intervju med stjärnkocken som har tröttnat på fine dining och nu satsar på hållbar snabbmat.

Hemburgarlåda med gör-det-själv-kit från Max

Whiskybolaget anpassar till väsentlig lägre försäljning

Max-grundarens stiftelse finansierar ny professur

Altia stöttar krogbransch i kris med utbildningsstipendier

Serverar alla vårdanställda för halva priset

Nyhetsbrev

Tex mex-kedjan Panamigas i konkurs

Arkiv

Tennstopets premiär stoppas av coronakrisen

Urban Delis första pop-in-shop – premiär på Hemköp

Flippin Burgers i rekonstruktion

Gemensam drive thru för fyra krogar

Niklas Ekstedts viltköttbullar på 7-Eleven

Bianchi Café & Cycles i konkurs

Stor köttleverantör i konkurs

Jannes & Royas Kött med 35 anställda och miljonomsättning på obestånd.

Virtuell öl till stöd för mikrobryggerier

Bil- och bordsservering ska skydda kunderna på Max

Kampanj för att rädda bagerier och konditorier

Dubbla franchisepriser till Pinchos

Förbud mot sammankomster med över 50 personer

Take away-drinkar i New York – svåra att förpacka

35 restauranger i upprop för #vartannatbord

Vill göra restaurangbesöken säkrare genom att öka avståndet mellan gästerna.

Hyresstöd för restauranger i regeringens åtgärdspaket

Ölprovning på distans ska hjälpa små bryggerier

Gastro Nord flyttad till oktober

57-procentig ökning av konkurser i mars

Teamet som ska skapa ostupplevelser

Ikea stänger alla sina restauranger i Sverige

Systembolaget begränsar öppettiderna

”Ta ert ansvar – sälj restaurangernas mat”

Absolut tillverkar desinficeringssprit

Gateau säger upp 85 provanställda

Menupay permitterar 60 procent av personalen

Här är Årets rätt

Även Systembolaget ser "coronaboost"

Impossible Foods tar in halv miljard dollar

Dubbel Dubbel-premiär i Stockholm

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.094