23948sdkhjf

Här bygger Martin & Servera nytt lager

| Av Mikael Mildén | Tipsa redaktionen

Martin & Servera kommer att bygga ett nytt lager på 30 000 kvadratmeter i Herstadberg i Norrköping. Inflytten i den nya anläggningen är planerad till slutet av 2021. 

– Det har varit väldigt viktigt för oss att bygga i just Norrköping – dels för att det är ett bra logistiskt läge, dels också för att vi vill behålla och bygga vidare på all den kompetens som finns hos medarbetarna i vårt nuvarande lager i Norrköping, säger Stefan Bergström Hedmark, vd för Martin & Servera Logistik, i ett pressmeddelande. 

Martin & Servera har själva upphandlat tomtmarken, och uppdraget att bygga och förvalta lagret går till Wilfast, tillsammans med Ness, Risan och partners, NRP.  

– Projektet i Norrköping innebär att Wilfast har huvudansvaret tillsammans med Byggstatik i Örebro och TAB för projekteringen och byggnationen av fastigheten som blir det fjärde lagret i Martin & Serveras nya moderniserade lagerstruktur. Genom att hyresgästen redan från början ingår som en aktiv part i projektgruppen skapar vi förutsättningar för en såväl rationell som funktionell fastighet med hög standard som vi ser fram emot att förvalta under många år, säger Nils Rydh projektansvarig på Wilfast. 

Willfast har tidigare förvaltat Martin & Serveras lager i Halmstad, Umeå och Västerås. För närvarande förvaltar man det nya lagret i Enköping. 

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Över 10 000 bryggerier inom EU – varav 375 i Sverige

Antalet svenska bryggerier har femdubblats på sex år.

Garba på fast adress – men poppar upp på mässa

1

Bästa julölet korat

Videgårds hot pot i pop up

70 jämnt för Pinchos – nu väntar nordisk satsning

Först med veganska revbensspjäll

Nyhetsbrev

De vann ciderupphandling på Systembolaget

Arkiv

Norskt riskkapitalbolag storägare i Bastard Burgers

Affären möjliggör internationell expansion för streetfoodkedjan.

Stjärnkock gör ny krogsatsning på Österlen

Första burklinjen för vin

Saffran och pepparkaka i I'ts Pleats julkollektion

Lantmännen lanserar egen vodka

Samarbetar med Mackmyra.

Boulebar bygger ny paviljong i Rålambshovsparken

De serverar bästa affärslunchen

Symbios öppnade i maj – redan korad till årets affärskrog.

O'Learys lägger större betoning på maten

Henrik Severin har skapat ett koncept som ska höja matupplevelsen på sportbarkedjans restauranger.

De ska göra svinnet lönsamt

Här bygger Martin & Servera nytt lager

Ännu en Burger King-restaurang

Positanos aperotivokultur redo för NK:s kunder

Kunderna hanterar köpen själva i nya Pressbyrån i Gallerian

Reitan Convenience samarbetar med Reactor för att utveckla framtidens convenienceformat.

Max till Härnösand – flyttar in hos Stora Coop

Nytt Årets kock-uppdrag och ny krog för Tommy Myllymäki

Spisen inlyft i nya restaurangen på Biskopsudden.

Klimatberäknade menyer för Scandics gäster

Framgång för Kopparbergs gin

Vegan stämmer Burger King

Krusbär prisas av Kålrotsakademien

Max går från amerikanskt till svenskt kaffe

Kajsas Fisk en av många matnyheter i fjällen

Ken's tredje restaurang i Uppsala

Edward Bloms korv: ”Vild och vågad”

Snart kommer Coca-Colas hallonsmak

Niklas Ekstedts nya eldiga tv-serie

Martin & Servera blir helägt av Axel Johnson

Specialutgåva av Blossa lanseras i sju länder

Nu ska det destilleras gin i Kalix

Carlsberg höjer åter utsikterna för 2019

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.133