23948sdkhjf

Här bygger Martin & Servera nytt lager

| Av Mikael Mildén | Tipsa redaktionen

Martin & Servera kommer att bygga ett nytt lager på 30 000 kvadratmeter i Herstadberg i Norrköping. Inflytten i den nya anläggningen är planerad till slutet av 2021. 

– Det har varit väldigt viktigt för oss att bygga i just Norrköping – dels för att det är ett bra logistiskt läge, dels också för att vi vill behålla och bygga vidare på all den kompetens som finns hos medarbetarna i vårt nuvarande lager i Norrköping, säger Stefan Bergström Hedmark, vd för Martin & Servera Logistik, i ett pressmeddelande. 

Martin & Servera har själva upphandlat tomtmarken, och uppdraget att bygga och förvalta lagret går till Wilfast, tillsammans med Ness, Risan och partners, NRP.  

– Projektet i Norrköping innebär att Wilfast har huvudansvaret tillsammans med Byggstatik i Örebro och TAB för projekteringen och byggnationen av fastigheten som blir det fjärde lagret i Martin & Serveras nya moderniserade lagerstruktur. Genom att hyresgästen redan från början ingår som en aktiv part i projektgruppen skapar vi förutsättningar för en såväl rationell som funktionell fastighet med hög standard som vi ser fram emot att förvalta under många år, säger Nils Rydh projektansvarig på Wilfast. 

Willfast har tidigare förvaltat Martin & Serveras lager i Halmstad, Umeå och Västerås. För närvarande förvaltar man det nya lagret i Enköping. 

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Ölproducent öppnar pop up-restaurang i Sundsvall

Naturskön matupplevelse på restaurang Nowhere

Pionjärprojekt med biobaserade plastflaskor

Målet är att ha de första biobaserade flaskorna i butikerna 2023. 

Entreprenör köper huvuddelen av Vapiano

Max nyinvger i Ystad

Svenska Burger King först med återvinningsbar ventilation

Nyhetsbrev

Tävling
Bästa unga kvinnliga kocken har fokus och fart

Thilda Mårtensson segrade i Gastronomi Sverige Commis Award.

Arkiv

Franchise växer – men ingen garanti för succé

Branschorganisationens vd: Det finns en rad fällor med franchise,

Ännu en Waynes invigd

Tummen upp för insjöfisk – men dystert för torsken

Drar in 68 miljoner till satsning på hälsosam glass

Litet kaffeföretag vände under coronakrisen

Även färska råvaror i Urban Delis nya webbutik

Snabbmatsbranschen sen med alkoholfritt

Tips på de alkoholfria alternativen som passar bäst till burgare, korv, sushi och annan snabbmat.

Så blir nya Gondolen – öppnar igen i augusti 2022

Utöver Gondolen planerar Anna Lallerstedt ytterligare en restaurang i Katarinahuset med helt nytt koncept.

Black Bottle Rosé med ny etikett

Den platta vinflaskan gör entré

Ökad lokal försäljning efter Local Hero-upprop

Sushi Yama fortsätter gasa – två nya restauranger samma vecka

Resten av Vapiano i konkurs

Gateau öppnar nytt – på nätet

Tävling
19 män och 5 kvinnor vidare till Årets kock-kvalet

Meatballs for the People på OKQ8-stationer

Kopparbergs drogs ner av corona – tror på sommaren

Västerbottensost + Max = sant

Kafferosteri flyttar till Slakthusområdet – och öppnar kaffebar

Anrikt bageri i konkurs

Espresso House i samarbete med Matsmart

Miljardskuld för Joe & The Juice

Sibyllas burgare körs ut med taxi

Kiviks satsar och investerar

Paradiset återuppstår – med produktfokus

Chark-SM tar in vegetariskt

Digital kölapp i framtidens kösystem

Raps kan bli framtidens burgare

Nu öppnar delar av Tennstopet igen

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.125