23948sdkhjf

Boulebar bygger ny paviljong i Rålambshovsparken

| Av Mona Johansson | Tipsa redaktionen

Boulebar har sedan 2007 byggt upp en fransk sommarpark med boule, mat och bar i Rålambshovsparken på Kungsholmen i Stockholm. Långsiktigt har planen varit att återuppbygga det permanenta huset och skapa en året runt-verksamhet. Efter en utdragen process är bygget av den nya paviljongen i Rålambshovsparken äntligen igång.

Läs också: Snart öppnar Boulebars nya restaurang

– För många har öppningen av Boulebar varit en markering för starten av sommarsäsongen. Det ligger oss extra varmt om hjärtat att vi äntligen påbörjat bygget. Boulebar och Rålambshov hör numera ihop, det är vi stolta över, säger Henrik Kruse, grundare och vd för Boulebar och själv kungsholmsbo.

Huset är ritat av arkitektfirman Bornstein Lyckefors. Paviljongen är en av Boulebars största satsningar inför säsongen 2020 och ambitionerna är höga med nylanseringen.

– Rålis är våra rötter och vi vill bygga något extraordinärt som får stadsdelen att leva upp lite extra. Rålis är mörkt på vintern och vi vill vara där och lysa upp parken och vara en mötesplats året runt.

Boulebar har i dag åtta franska parker, varav fyra i Stockholmsområdet. De övriga finns i Malmö, Göteborg, Örebro och Köpenhamn. 

Mer om: Boulebar
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood

Jag accepterar Nordiske Mediers villkor och avtal

Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Ny alkoholfri öl till dumplings

Löfbergs hyr ut ryggsäckar med fika

Här öppnar Surf Shacks femte restaurang

Beyond Meat i partnerskap med Alibaba

Digital kunskapsbank om hygien i restauranger

Stekhet duell i de svenska burgarnas hemstad

Max vs Bastard Burgers på Timmermansgatan i Luleå.

Nyhetsbrev

Nya restauranger flyttar in på Sergelgatan

Bockholmengruppen ska driva både en kvarterskrog i gatuplan och en takservering.

Arkiv

Dryckesbranschen fortsätter att växa

Pommes frites-olja ska bli diesel

Foodora i samarbete med el-scooterföretag

Alkoholfri öl från mikrobryggeri i ny Burger King-meny

Nässjö nästa för Max – men bygget kan försenas ytterligare

Nytt kafferosteri till Sickla

Kinesiska Zhenmeat lanserar växtbaserat fläsk och kräftor

Första Harrys med ny svenskt brasseri-stil

Bråda dagar för Fredrik Eriksson

Rusning till Långbro värdshus och restaurangen i Nationalmuseum öppen igen.

Carlsberg vill stötta restaurangerna med unikt glas

Restauranggrossisten i trångmål – planerar för tuff höst

Sveriges första virtuella food court

Kasais köksmästare bakom det nya krogkonceptet.

Hon ska göra Sabis mer synligt

Kända kockar serverar Abbas sill på pop up-krog

Digitala kedjan Tacotarian ska stötta lokala restauranger

Nya Beyond-fabriker ska möta efterfrågan i Europa

Tävling
En kvinna och sju män klara för final i Årets kock

Sparrisen hotad av frost och corona

Jägermeister satsar på svensk webbshop

Donkin Donuts nyanställer 25 000

Ny Pontus-bistro på Kungsholmen i höst

Ölproducent öppnar pop up-restaurang i Sundsvall

Max nyinvger i Ystad

Ännu en Waynes invigd

Tummen upp för insjöfisk – men dystert för torsken

Även färska råvaror i Urban Delis nya webbutik

Black Bottle Rosé med ny etikett

Den platta vinflaskan gör entré

Resten av Vapiano i konkurs

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.11