23948sdkhjf

Boulebar bygger ny paviljong i Rålambshovsparken

| Av Mona Johansson | Tipsa redaktionen

Boulebar har sedan 2007 byggt upp en fransk sommarpark med boule, mat och bar i Rålambshovsparken på Kungsholmen i Stockholm. Långsiktigt har planen varit att återuppbygga det permanenta huset och skapa en året runt-verksamhet. Efter en utdragen process är bygget av den nya paviljongen i Rålambshovsparken äntligen igång.

Läs också: Boulebar växer

– För många har öppningen av Boulebar varit en markering för starten av sommarsäsongen. Det ligger oss extra varmt om hjärtat att vi äntligen påbörjat bygget. Boulebar och Rålambshov hör numera ihop, det är vi stolta över, säger Henrik Kruse, grundare och vd för Boulebar och själv kungsholmsbo.

Huset är ritat av arkitektfirman Bornstein Lyckefors. Paviljongen är en av Boulebars största satsningar inför säsongen 2020 och ambitionerna är höga med nylanseringen.

– Rålis är våra rötter och vi vill bygga något extraordinärt som får stadsdelen att leva upp lite extra. Rålis är mörkt på vintern och vi vill vara där och lysa upp parken och vara en mötesplats året runt.

Boulebar har i dag åtta franska parker, varav fyra i Stockholmsområdet. De övriga finns i Malmö, Göteborg, Örebro och Köpenhamn. 

Mer om: Boulebar
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood
Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Över 10 000 bryggerier inom EU – varav 375 i Sverige

Antalet svenska bryggerier har femdubblats på sex år.

Garba på fast adress – men poppar upp på mässa

1

Bästa julölet korat

Videgårds hot pot i pop up

70 jämnt för Pinchos – nu väntar nordisk satsning

Först med veganska revbensspjäll

Nyhetsbrev

De vann ciderupphandling på Systembolaget

Arkiv

Norskt riskkapitalbolag storägare i Bastard Burgers

Affären möjliggör internationell expansion för streetfoodkedjan.

Stjärnkock gör ny krogsatsning på Österlen

Första burklinjen för vin

Saffran och pepparkaka i I'ts Pleats julkollektion

Lantmännen lanserar egen vodka

Samarbetar med Mackmyra.

Boulebar bygger ny paviljong i Rålambshovsparken

De serverar bästa affärslunchen

Symbios öppnade i maj – redan korad till årets affärskrog.

O'Learys lägger större betoning på maten

Henrik Severin har skapat ett koncept som ska höja matupplevelsen på sportbarkedjans restauranger.

De ska göra svinnet lönsamt

Här bygger Martin & Servera nytt lager

Ännu en Burger King-restaurang

Positanos aperotivokultur redo för NK:s kunder

Kunderna hanterar köpen själva i nya Pressbyrån i Gallerian

Reitan Convenience samarbetar med Reactor för att utveckla framtidens convenienceformat.

Max till Härnösand – flyttar in hos Stora Coop

Nytt Årets kock-uppdrag och ny krog för Tommy Myllymäki

Spisen inlyft i nya restaurangen på Biskopsudden.

Klimatberäknade menyer för Scandics gäster

Framgång för Kopparbergs gin

Vegan stämmer Burger King

Krusbär prisas av Kålrotsakademien

Max går från amerikanskt till svenskt kaffe

Kajsas Fisk en av många matnyheter i fjällen

Ken's tredje restaurang i Uppsala

Edward Bloms korv: ”Vild och vågad”

Snart kommer Coca-Colas hallonsmak

Niklas Ekstedts nya eldiga tv-serie

Martin & Servera blir helägt av Axel Johnson

Specialutgåva av Blossa lanseras i sju länder

Nu ska det destilleras gin i Kalix

Carlsberg höjer åter utsikterna för 2019

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.101