23948sdkhjf

Samma chef's table-koncept men med nytt namn

Den skotske kocken Stefan Taylor gör succé i Västerås. Nu flyttar han sitt chef's table-koncept till en ny bättre lämpad lokal och byter samtidigt namn på restaurangen till Essence, skriver White Guide.

Västerås Dinner Club startade 2016 i Sigurdsområdet i Västerås. Konceptet där Stefan Taylor lagar mat från grunden och samtdigt berättar om matlagningen har blivit så populärt att det som var tänkt som en pop up-aktivitet en gång i månaden växt till en daglig verksamhet.

För att få plats med fler gäster byter han nu lokal. Den nya restaurangen på Kopparlundsvägen öppnar den 28 februari och kommer till en början att ha plats för 16 gäster. Konceptet på Essence blir liknande som på Västerås Dinner Club, men med ett bättre utrustat kök.

– Tanken är att ha en varierande meny från dag till dag, där inte ens gästerna vet innan ankomst vad som serveras. Jag funderar på att lägga menyn i ett kuvert. Då kan de gäster som vill titta innan de äter, men det går också att vänta och titta på det efter att man ätit, säger Taylor till White Guide.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.063