23948sdkhjf

Stjärnkock på nya restaurangen Feira

Ny restaurangdel ovanför handlarna i nyrenoverade Östermalmshallen.

Melandersgruppen växer. I slutet av april öppnar en ny fisk- och skaldjursrestaurang i den nyrenoverade Östermalmshallen i Stockholm, som en gång var platsen för Melanders allra första butik. Köksmästare på Feira är den meriterade kocken Andreas Printz.

En helt ny restaurangdel har skapats ovanför handlarna i Östermalmshallen. Det är där Feira flyttar in som komplement till det befintliga krogutbudet. Förutom en matsalsdel med öppet kök finns en stor balkong med utsikt över salutorget och i en del av tornbyggnaden ovanför huvudentrén finns Feiras chambre separée för upp till tio personer.

– Inspirationen till Feira kommer främst från den vilda klippkusten i Galicien och dess salta skaldjursrestauranger, säger Olivia Secher som är marknadschef för restaurangen.

Feiras köksmästare Andreas Printz har tidigare arbetatat på bland annat Sturehof och Aquavit och har också flera VM- och OS-guld i bagaget tillsammans med Stockholm Culinary team.

Den första Melandersbutiken öppnade 1961 i just Östermalms saluhall. Melanders Group har nu restauranger och butiker runt hela Stockholm. Bland annat ingår Wedholms Fisk, KB och NK Art Bakery i koncernen. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.093