23948sdkhjf

Gastro Nord flyttad till oktober

Gastro Nord har fått ett nytt datum. Mässan, som skulle ha ägt rum nästa vecka, är framflyttad till den 20-22 oktober. 

– Vi behöver samla och omfamna branschen efter den här tuffa tiden och verkligen vara ett ljus i tunneln, menar projektchefen Daniel Fritzdorf.

Efter att regeringen infört mötesbegränsningsregler stängde Stockholmsmässan ned alla vårens planerade mässor. Ett intensivt arbete har sedan dess pågått för att se vilka av dessa som kan flyttas till nya datum under senare delen av 2020. Nu står det klart att Gastro Nord är en av de mässor som ryms under hösten.

Gastro Nord, som är mötesplatsen för HoReCa-branshcen (hotell, restaurang, catering) och delar av dagligvaruhandeln, kommer som tidigare planerat att gå tillsammans med Lounge Expo 2020. På Lounge Expo visas HoReCa-branschens hetaste nyheter, smarta kringtjänster, toppmodern teknik, inredning och allt annat som krävs för kunna leverera kvalificerad service och ökad kundnöjdhet.

– Vi vill se positivt på framtiden och vårt mål är att denna lösning ska bli om möjligt ännu bättre, även om det kommer att kräva mycket planering. Nu fick vi ju plötsligt ännu mer tid till förberedelser och förbättringar, säger Daniel Fritzdorf.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.094