23948sdkhjf

Niklas Ekstedts viltköttbullar på 7-Eleven

| Av Mona Johansson | Tipsa redaktionen

Nya samarbeten uppstår i coronavirusets fotspår. På 7-Eleven går det nu att äta mat av kändiskocken Niklas Ekstedt.

Det är Niklas Ekstedt och Glenn Lundkvist, franchisetagare för 7-Eleven på Humlegårdsgatan i Stockholm som inlett ett samarbete för att erbjuda kvalitetsmat till kunder som inte längre kan besöka kvarterets restauranger.

– Jag bryr mig om mina kunder och mitt kvarter. Niklas är bäst i Sverige på mat och vi är bäst på snabb service, tillsammans ser vi till att alla våra kunder kan fortsätta att njuta av kvarterets erbjudande, trots coronaviruset, säger Glenn Lundkvist.

Samarbetet startar i dag på 7-Eleven Humlegårdsgatan och första rätten ut är Niklas viltköttbullar. Priset för rätten är 95 kronor. Hur länge samarbetet pågår beror på en mängd omständigheter och var dsamarbetet tar vägen vet ingen i dagsläget.

– Det känns jättekul att kunna fortsätta ge mina stammisar möjligheten till riktigt god mat, trots situationen vi befinner oss i. Det är inte samma sak som att bli serverad på restaurangen, men för under 100-lappen är det här riktigt schysst, säger Niklas Ekstedt. 

Håll dig uppdaterad med RS & FastFood

Jag accepterar Nordiske Mediers villkor och avtal

Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)

Mest läst

Startsidan just nu

Ny alkoholfri öl till dumplings

Löfbergs hyr ut ryggsäckar med fika

Här öppnar Surf Shacks femte restaurang

Beyond Meat i partnerskap med Alibaba

Digital kunskapsbank om hygien i restauranger

Stekhet duell i de svenska burgarnas hemstad

Max vs Bastard Burgers på Timmermansgatan i Luleå.

Nyhetsbrev

Nya restauranger flyttar in på Sergelgatan

Bockholmengruppen ska driva både en kvarterskrog i gatuplan och en takservering.

Arkiv

Dryckesbranschen fortsätter att växa

Pommes frites-olja ska bli diesel

Foodora i samarbete med el-scooterföretag

Alkoholfri öl från mikrobryggeri i ny Burger King-meny

Nässjö nästa för Max – men bygget kan försenas ytterligare

Nytt kafferosteri till Sickla

Kinesiska Zhenmeat lanserar växtbaserat fläsk och kräftor

Första Harrys med ny svenskt brasseri-stil

Bråda dagar för Fredrik Eriksson

Rusning till Långbro värdshus och restaurangen i Nationalmuseum öppen igen.

Carlsberg vill stötta restaurangerna med unikt glas

Restauranggrossisten i trångmål – planerar för tuff höst

Sveriges första virtuella food court

Kasais köksmästare bakom det nya krogkonceptet.

Hon ska göra Sabis mer synligt

Kända kockar serverar Abbas sill på pop up-krog

Digitala kedjan Tacotarian ska stötta lokala restauranger

Nya Beyond-fabriker ska möta efterfrågan i Europa

Tävling
En kvinna och sju män klara för final i Årets kock

Sparrisen hotad av frost och corona

Jägermeister satsar på svensk webbshop

Donkin Donuts nyanställer 25 000

Ny Pontus-bistro på Kungsholmen i höst

Ölproducent öppnar pop up-restaurang i Sundsvall

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.109