23948sdkhjf

Kiviks lemonad når nya kunder

| Av Johan Colliander | Tipsa redaktionen

Kiviks Musteri har sedan 2017 sålt sin lemonad på kaféer, restauranger och barer samt via nätet. Nu lanseras de även i dagligvaruhandeln.

– Bakomliggande faktorer till populariteten tror vi har varit konsumenters intresse för goda, alkoholfria, ekologiska och svensktillverkade produkter. Att vi sedan är ett svenskt familjeägt företag med 130 år på nacken bidrar förhoppningsvis också, säger Carl Levinsson, produktchef på Kiviks Musteri.

Lemonaderna i smakerna citron, jordgubb/mynta och päron/ingefära lanseras på Ica, Coop, City Gross samt i Kiviks Musteris egna butiker under vecka 16 till 20.

Läs mer om: kiviks musteri
Håll dig uppdaterad med RS & FastFood

Jag accepterar Nordiske Mediers villkor och avtal

Är du prenumerant? Bli prenumerant

Med en prenumeration får du obegränsad tillgång till webbtidningen. Läs webbtidningen online.

Kommentarer (0)
Startsidan just nu

Stjärnkocken Mathias Dahlgren i Hemköps kampanj

Foodora i samarbete med Instagram

Klart med ny vd för Restaurangakademien

Svensk sprit tog hem guld i USA

Ny alkoholfri öl till dumplings

Löfbergs hyr ut ryggsäckar med fika

Nyhetsbrev

Här öppnar Surf Shacks femte restaurang

Arkiv

Beyond Meat i partnerskap med Alibaba

Digital kunskapsbank om hygien i restauranger

Stekhet duell i de svenska burgarnas hemstad

Max vs Bastard Burgers på Timmermansgatan i Luleå.

Nya restauranger flyttar in på Sergelgatan

Bockholmengruppen ska driva både en kvarterskrog i gatuplan och en takservering.

Dryckesbranschen fortsätter att växa

Pommes frites-olja ska bli diesel

Foodora i samarbete med el-scooterföretag

Alkoholfri öl från mikrobryggeri i ny Burger King-meny

Nässjö nästa för Max – men bygget kan försenas ytterligare

Nytt kafferosteri till Sickla

Kinesiska Zhenmeat lanserar växtbaserat fläsk och kräftor

Första Harrys med ny svenskt brasseri-stil

Bråda dagar för Fredrik Eriksson

Rusning till Långbro värdshus och restaurangen i Nationalmuseum öppen igen.

Carlsberg vill stötta restaurangerna med unikt glas

Restauranggrossisten i trångmål – planerar för tuff höst

Sveriges första virtuella food court

Kasais köksmästare bakom det nya krogkonceptet.

Hon ska göra Sabis mer synligt

Se alla Företagens egna nyheter

Sänd till en kollega

0.156