23948sdkhjf

Sibyllas burgare körs ut med taxi

Umeå först ut – planerar sprida tjänsten över landet.

Nu kan man få sin Sibyllaburgare hemkörd med taxi. Snabbmatskedjan har inlett ett samarbete med det nordiska taxinätverket Cabonline.

Första testet sker i Umeå. Sedan förra veckan går det att beställa hemburgare via Sibyllaappen som sedan körs ut av Umeå Taxi.

– När vardagen rullar på är det mycket som trängs när vi ska realisera nya idéer, nu tvingas vi utveckla produkter och service snabbare än någonsin. Detta ger oss även nya affärsmöjligheter framledes, säger Per Stenlund, tf vd på Sibyllakedjan, till Folkbladet i Umeå.

Lisa von Bahr, affärsutvecklare på Cabonline, håller med om att det är viktigt att tänka innovativt i detta extrema läge, både för att utveckla företagets egna affärer, men också för att bidra till samhällsnyttan.

– Att vi, som har tillgång till en stor flotta bilar, kan köra ut mat är ju inte i sig en så avancerad tanke. Men nu gör vi det. Umeå är först ut i Sverige med det här samarbetet. Om det faller väl ut finns planer på att skala upp vår "Sibyllataxi" nationellt, säger Lina von Bahr till tidningen.

Hemkörningen med taxi kostar 69 kronor. Leverans erbjuds inom Umeås stadsgränser.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078