23948sdkhjf

Kafferosteri flyttar till Slakthusområdet – och öppnar kaffebar

Kafferosteriet Stockholm Roast har skrivit avtal med Atrium Ljungberg om nya lokaler i Slakthusområdet i Stockholm. I samband med flytten av rosteriet öppnar Stockholm Roast även en kaffebar, en butik och ett showroom.

– Vi är supertaggade på att kicka igång vår verksamhet i Slakthusområdet. Att med lokal produktion få servera vårt kaffe på vårt sätt i vår miljö är något vi drömt om länge. Vi vill skapa en plats som är tillgänglig för alla att hänga och dricka kaffe på. Mycket av inspirationen kommer från våra resor och Slakthusområdet känns helt rätt. Att få vara en del av områdets utveckling kommer att bli magiskt, säger Johan Montan Ahlgren, en av grundarna till Stockholm Roast i en kommentar.

Stockholm Roast startade sin verksamhet 2011 och har fram tills nu haft sina lokaler i Jordbro men flyttar i börja av juni nu alltså in i Slakthusområdet. Initialt flyttar Stockholm Roast in i en tillfällig lokal på nästan 100 kvadratmeter, men ambitionen är att verksamheten ska bli en permanent del av matdestinationen som nu byggs upp i Slakthusområdet.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.093