23948sdkhjf

Ny Jureskogburgare i samarbete med BBQ-profil från Texas

Johan Jureskog vill med samarbetet inspirera tjejer att ta över grillen i sommar.

Stjärnkocken Johan Jureskog har slagit sig ihop med BBQ-profilen Jess Pryles. Resultatet är burgaren Jess We Can, som nu finns på snabbmatskedjan Jureskogs meny under en begränsad period.

Samarbetet är starten på en kampanj där Jureskogs kommer att dela alla sina recept via gör-det-själv-videor online. Lanseringen av Jess We Can! blir den första i raden av recept som kommer att läggas ut under våren och sommaren.

Jess Pryles är ursprungligen från Australien, men bor i Austin, Texas, och förknippas starkt med Texas BBQ. Hon ligger även bakom köttföretaget Hardcore Carnivore.

Burgaren Jess We Can! är inspirerad av hemstaden Austin där man inte räds att använda smakrika kryddor som jalapeño och chipotle mayo. Signaturkryddan Black från Hardcore Carnivore med aktivt kol ger en ”crust” till det grillade köttet.

– Jess är en stor idol och inspirationskälla och går alltid sin egen väg. Hon har tagit den mansdominerade bbq-världen med storm och jag hoppas detta samarbete blir en inspiration att få fler tjejer att grilla. Ta över grillen i sommar, äg den, säger Johan Jureskog.  

Läs även vår stora intervju med Johan Jureskog här.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.093