23948sdkhjf

Meatballs for the People på OKQ8-stationer

Krisen har fött ännu ett samarbete över branschgränserna. Bensinmackskedjan OKQ8 säljer från och med denna vecka köttbullar från restaurangen Meatballs for the People i en handfull utvalda stationer i Stockholmsområdet.

– Detta är en möjlighet för oss att hjälpa till att stötta en lokal restaurang och samtidigt erbjuda våra medlemmar och kunder det lilla extra i form av riktigt goda köttbullar tillagade med kärlek, säger Karin Hellgren, kommunikationschef på OKQ8.

Meatballs for the People har funnits i sex år. Restaurangen, som ligger vid Nytorget på Södermalm i Stockholm, serverar ett antal versioner med färser på allt från oxkött och vildsvin till vegetarisk med olika smaksättningar och tillbehör. På OKQ8 är det de klassiska svenska köttbullarna som finns till försäljning.

– Vi är väldigt glada över samarbetet med OKQ8 som ger oss möjlighet att nå en ny målgrupp som normalt kanske inte hittar till oss. Förhoppningen är att vi ska kunna utöka detta samarbete till flera stationer, säger Peder Smith, på Meatballs for the People.

I nuläget går det att köpa med sig Meatballs for the People-lagad mat från OKQ8 i Nacka, Brommaplan, Häggvik, Globen och Danderyd.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.093