23948sdkhjf

Även färska råvaror i Urban Delis nya webbutik

Förutom nästan färdiga maträtter kan kunden handla kött och fisk på nätet.

Urban Deli har gjort om sin webbutik. För beställningar över 1 000 kronor levereras maten hem till kunder i Stockholm med närförorter.

– Om det finns efterfrågan tittar vi just nu på möjligheten att leverera till nya avhämtningsställen där kunderna utan fraktkostnad kan hämta upp sin mat närmare hemmet, säger Henrik Sjöblom, ansvarig för butik och saluhall, som menar att de har en lösning som alla tjänar på.

– Kunderna får enkel tillgång till vårt unika sortiment av färskt kött och fisk. Vi slipper sitta på ett stort lager och risken att fina råvaror blir gamla. Tillsammans bidrar vi till att minska matsvinnet och en ökad hållbarhet, säger han.

Sortimentet i webbutiken är vällagade färdiga maträtter som går snabbt att göra klart med några enkla handgrepp.

– Vi vet att många har svårt att komma hit för att handla och därför blir webbutiken viktig för att både upprätthålla en hög servicenivå och erbjuda matglädje till vardag som fest. I den nya webbutiken fokuserar vi på användarvänlighet och inspiration, säger Sibel Wolff, marknads- och kommunikationschef på Urban Deli.

Nytt i sortimentet är att Urban Deli kan beställa kött, fisk och skaldjur direkt från fisk- och kötthandlaren samtidigt som kunden lägger sin beställning.

Kunden kan välja att få varorna hemkörda eller hämta själv på valfri Urban Deli.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.079