23948sdkhjf

Stjärnkocken Mathias Dahlgren i Hemköps kampanj

Mathias Dahlgren är en av Sveriges mest kända och välmeriterade kockar och har bland mycket annat vunnit den prestigefyllda tävlingen Bocuse d’Or, även kallad kock-VM. Från och med den 10 augusti lånar stjärnkocken ut sitt namn till Hemköp.

I en sju veckor lång kampanj bidrar Mathias Dahlgren med vardagsrecept och olika tips och knep som underlättar vardagen. Tanken med Hemköpskampanjen är att visa att inte ens en stjärnkocks recept behöver vara krångliga.

– I vardagen behöver man släppa prestigen och vara lite bussig mot sig själv. Det är helt okej att ta genvägar för att få till goda måltider. Det gör jag också hemma hos mig, säger Mathias Dahlgren.

Temat är också vardagsmat när kockarna på Hemköp City och Hemköp Torsplan i centrala Stockholm använder Mathias Dahlgrens recept för att laga mat som under kampanjperioden serveras i butikernas buffér.

– Med den här kampanjen visar vi helt enkelt att den lustfyllda matlagningen och den goda maten inte enbart är förknippad med helg och lediga dagar, säger Ted Bergström, marknadschef på Hemköp.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.095