23948sdkhjf

Foodora värvar från Clas Ohlson

Nordens största handelsplats för restauranger har utsett en ny chef för affärsutveckling. Johan Nordström anländer från Clas Ohlson för att ta sig an rollen som head of business development hos Foodora.

– Vi vill driva innovation ännu snabbare och med sin gedigna erfarenhet och driv är Johan rätt person på rätt plats. Jag är övertygad om att han också kommer att bidra starkt till Foodoras fortsatta tillväxt och positionering på den svenska marknaden, säger Hans Skruvfors, vd Foodora Sverige.

Johan Nordström kommer från en tjänst som affärsområdeschef hos Clas Ohlson. Tidigare har han varit Nordenchef för Mister Spex samt har haft ledande roller hos Magine TV och BCG.

– Jag har haft ögonen på Foodora och den senaste tiden har foodora verkligen växlat upp tempot här i Sverige. Jag vet att bolaget är snabbt i sina beslut och är inte rädd för att sticka ut hakan i innovation, vilket jag uppskattar. Jag ser fram emot att skapa starka produkter som möter det växande behovet hos både människor och företag, säger Johan Nordström.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.078