23948sdkhjf

Tillgänglighet viktigt på Brooklyn-inspirerade Jacqueline's

Vassa Eggen-familjen får en ny medlem. I korsningen Malmskillnadsgatan och Mäster Samuelsgatan i centrala Stockholm öppnar den 8 oktober Jacqueline's, en modern ”all day restaurant” som lånat influenser från den smältdegel som är Brooklyn.  

– Jacqueline’s koncept bygger på tilllgänglighet. Läget är en central del av erbjudandet och vi ser fram emot att sätta nya Sergelstan på kartan, där vi ser en dynamisk och livfull del av Stockholm ta form, säger ägarna Christian Olsson, Kristofer Sandström och Niklas Odin.

Kompanjonerna har låtit sig influeras av amerikanska, italienska och judiska traditioner under sina resor till Brooklyn, New York. De har bland annat samarbetat med Riccardo Buitoni, kock och restaurangägare från Brooklyn, för att ta fram ett unikt Pinsa-koncept, en kalljäst pizzasort. På menyn finns även paradrätter som Kyckling Waldorf och Steak Tagliata samt brunchklassiker som French Toast Jewish Baker. 

– Stockholm har saknat ett ställe som Jacqueline’s, en modern restaurang med internatioonell prägel som är öppen från morgon till kväll utan att tumma på upplevelsen eller hantverket, säger Michelle Broman-Ek, restaurangchef.

Jacqueline's ingår liksom Vassa Eggen, Tennstopet, Tako och Kommendören i Stockholm Krogbolag, där Kristofer Sandström är vd.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.172