23948sdkhjf

Lokalproducerad tofu hos Chopchop

Snabbväxande Chopchop Asian Express rullar ut en ny nudelmeny och inför samtidigt lokalproducerad tofu från Vallentunaföretaget Yipin i sina rätter. 

– Vi är väldigt stolta över att ha hittat Yipin och att deras helt lokalproducerade tofu nu äntligen finns på vår meny. Jag har testat många tofuvarianter under en längre tid och vi har verkligen sett fram emot att få rätt karaktär och smakupplevelse på tofun, säger Tuomas Tarna R&D chef på ChopChop Asian Express, i en kommentar.

Snabbmatskedjans nya nudelmeny, som kort och gott heter Noodles, gör gästen sina egna val. Nudlarna är basen och sedan finns fyra såser att välja på. Slutligen väljer gästen protein och där ingår den lokalproducerade tofun som ett av alternativen.

Samtidigt lanseras också den nya rätten Kung Pao Tofu, en rätt med sötsur sås med lätt hetta och krispiga grönsaker och som går att beställa i alla Chopchops numera 29 restauranger. Nya asiatiska drive thru-restauranger är också på väg i Linköping, Karlstad, Örebro och Sandviken.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.172