23948sdkhjf

Succéstart för jord till bord-restaurang i Ulriksdal

Fullbokat första månaden på Emmer på Ulriksdals värdshus.

Den nyöppnade restaurangen på Ulriksdals värdshus i Solna har tagits emot med öppna armar. Emmer, som öppnade i augusti, har haft fullbokat hela den första månaden. 

Vi är överväldigade av den positiva respons som vi fått under vår första tid. Det märks att det är ett koncept som ligger helt rätt i tiden. Många gäster som har besökt oss för middag har redan bokat ett återbesök för lunch för att de varit så nöjda, säger Fanny Sturén, restaurangchef på Emmer.

Emmer håller säsongsöppet mellan april och oktober för lunch och middag. Restaurangen är omgiven av 1,5 hektar odlingsmark och den tidigare klassiska värdshusmenyn har fått göra plats för ett närodlat jord till bord-koncept med grönsaker som skördas i köksträdgården framför restaurangen och noga utvalda råvaror.

Att få se våra idéer om en grönare matupplevelse komma till liv är fantastiskt men vår största bedrift är ändå att våra gäster, både nya och gamla, verkar älska det lika mycket som vi gör, säger Jonathan Kasche, kökschef på Emmer.

Värdshusets matsal har också fått en helt ny interiör signerad inredningsarkitekten Lotta Agaton. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.063