23948sdkhjf

1 200 romsorter på ny karibisk restaurang

Cane Rum Society i Hagastaden erbjuder hela Zacapasortimentet i sitt rombibliotek.

Den nyöppnade karibiska restaurangen Cane Rum Society säger sig ha Skandinaviens största romsamling med över 1 200 olika typer av rom. Hagastaden, som växer fram på gränsen mellan Stockholm och Solna, är platsen för det omfattande rombiblioteket. 

Det är den privata romsamlaren Niklas Blomquist och barkonsulten/romentusiasten Duane Shepherd som med förenade krafter öppnat en restaurang med fokus på karibisk mat och karibiska cocktails. 

– Vi kommer att vara en destination som alla romälskare kan komma till. Genom speciella middagar och masterclasses tillsammans med romambassadörer och skickliga destillatörer kan våra gäster lära sig mer om sin favoritrom, förklarar Duane Shepherd.

I köket styr St Lucia-kocken Jamal Pierre. På menyn finns rätter som Jerk Chicken, Rice 'n' Peas, Naked Fisherman Snapper & Caribbean Hummer, Trini Curry Goat & Creole Rubbed Blackened Tuna. Barchefen Jack Parker ansvarar för skapandet av rombaserade cocktails.

Cane Rum Society blir dessutom Nordens första ”brand home” för Zacapa Rum och erbjuder hela Zacapasortimentet och speciella årgångar som kan avnjutas rent eller i cocktails

– Det är spännande att ett sådant omfattande rombibliotek äntligen existerar och att vi har möjlighet att på en plats presentera hela sortimentet av Zacapa Rum för romälskare i hela Skandinavien, säger Charlotte Halsius, brand ambassador Diageo Sverige och Norge.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Sänd till en kollega

0.078