23948sdkhjf

Ny champagnebar på Grand Hôtel

Grand Hôtel i Stockholm öppnar en ny exklusiv champagnebar i samarbete med champagnehuset Ruinart. Förutom ett brett utbud av champagne kommer hotellbaren att servera tilltugg som är speciellt anpassade för att lyfta champagnernas olika karaktär.

Vi är väldigt tacksamma och stolta över att få möjlighet att förverkliga denna exklusiva champagnebar tillsammans med Grand Hôtel. Ruinart och Grand Hôtel påminner om varandra genom våra traditionsbundna historier fyllda med elegans och exklusivitet, säger Frédéric Panaïotis, chef de cave på Ruinart.

Förra året tillkännagavs att Ruinart blivit Grand Hôtels nya huschampagne och med champagnebaren utökas samarbetet ytterligare. På champagnemenyn trängs välkända aktörer som Ruinart, Dom Pérignon, Krug, Veuve Clicquot, Moët & Chandon.

Champagne är den dryck som vi säljer mest av här på Grand Hôtel och vi har länge drömt om att skapa en egen champagnebar för våra gäster. Dessutom känns det extra roligt att vi har möjlighet att lansera den här baren just nu, för även i tuffa tider behöver man något att se fram emot och en plats att träffa sina nära och kära, säger Pia Djupmark, vd på Grand Hôtel.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.266