23948sdkhjf

Fransk konditor tar sitt chocolaterie till Sverige

Laurent Moreno har öppnat en Le Bonheur-butik i Westfield Mall of Scandinavia i Solna.

Den kända franska konditorn Lauren Moreno har tagit sina hantverksmässiga traditioner från den klassiska parisiska skolan till Solna och Sverige. Den första Le Bonheur-butiken i Sverige har slagit upp dörrarna i Westfield Mall of Scandinavia.

– När jag skapar mina produkter lägger jag vikt i värden som på många sätt liknar begreppen mys och glädje, som jag återkommande stött på när jag läst om Stockholm. Jag hoppas att Le Bonheur, lycka på svenska, kommer bli ett fantastiskt tillägg till skandinavisk kultur, förklarar Laurent Moreno, grundare och konditor för chocolateriet Le Bonheur Paris.

Parisbutiken erbjuder elva grundläggande pralinsmaker. Laurent Moreno har tagit med sig tio av dessa till butiken i Solna. Kollektionen har kompletterats med en smak av lakrits och skogsbär täckt med mörk choklad som är framtagen speciellt för att passa de svenska kunderna. Dessutom kommer Laurent Moreno att skapa ytterligare fyra unika smaker två gånger om året som är baserade på säsongen.

Laurent Moreno kommer innan jul till den svenska butiken för att personligen hjälpa till att paketera smakfulla julklappar och dela med sig av sina egna smakberättelser.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125