23948sdkhjf

Gallerian förstärker matutbudet med tre nya restauranger

Gallerian i Stockholm vill bli en mötesplats, snarare än ett shoppingcenter. Ett led i det arbetet är att utveckla Gallerian som matdestination. Den 26 november invigde Waynes Coffee sitt nya kafé i Gallerian. Dessutom utökas utbudet med tre nya restauranger.

– I arbetet med att ge våra besökare en helhetsupplevelse är matutbudet en viktig komponent. Därför är vi väldigt glada att Gallerian fortsätter att attrahera eftertraktade café- och restaurangkoncept, säger Cecilia Åkesson, centrumchef för Gallerian. 

De nya restaurangerna är Kasai Kitchin, Hawaii Poké och Lett. De två förstnämnda gör Waynes sällskap på det övre planet medan Lett tar plats i Södra Vinterträdgården med entré från Regeringsgatan.  

Den japanska restaurangen Kasai Kitchen serverar asiatisk fusion. Hawaii Poké är en snabbväxande kedja med acai bowls och smoothies på menyn. Letts koncept består av hälsosamma sallader.

Matutbudet för Gallerians besökare har på senare tid utökats även genom en ny entré från Brunkebergstorg där det finns ett tiotal restauranger runt och ovanför torget.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094