23948sdkhjf

Pop up med enbart veganska burgare

Matsatsningen på Söderhallarna i Stockholm har i veckan utökats med pop up-restaurangen Vegan Burger Bar. Det är Bun Meat Bun som ligger bakom konceptet som började som en vegansk "take over-kampanj" och nu testas i en helt egen restaurang.

Bun Meat Bun har funnits i Söderhallarna vid Medborgarplatsen på Södermalm i fem år. Det nya Vegan Burger Bar-konceptet ska testas på samma plats i sex månader.

– Matmeckat Söderhallarna är en perfekt plats att testa detta koncept på. Vi ser en stor efterfrågan på vegetarisk och i synnerhet vegansk mat här. Målsättningen är att erbjuda riktigt bra vegansk snabbmat, något vi känt saknats på marknaden, säger Emma Johansson, district manager på Bun Meat Bun, i en kommentar.

Mikael Gillerlöv, Atrium Ljungbergs fastighetschef i Söderhallarna, menar att konceptet ligger helt rätt i tiden.

– Vi välkomnar nya initiativ som driver matutvecklingen framåt, inte minst utifrån ett hållbarhetsperspektiv, och som erbjuder våra besökare möjlighet till både lärande och nya smakupplevelser.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Tre nya enheter i vår för burgarkedjan Mister York
Omfattande skattefusk bekräftat i matbudsbranschen
Efter Basta kommer Florentine – glamourös trattoria öppnar i april
Max tar COO och vice vd från Yum Brands
Eldig barkedja öppnar sin nionde krog
Nästan var tredje Sushi Yama-restaurang stängd
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Fri Köpenskap
Packnet

Sänd till en kollega

0.14