23948sdkhjf

Ny yta för street food hos Göteborgs första japanska krog

Göteborgs första japanska restaurang växer i yta. Senare i vår öppnas en ny street food-del i den nya länkbyggnaden i kvarteret vid Sten Sturegatan där moderrestaurangen ligger.

– Vi har varit med om en fantastiskt spännande resa och sett hur Teppanyaki, Sukiyaki och Sushi gått från något ovant och exotiskt till en självklarhet i göteborgarens matvanor. Nu ser vi fram emot vår fortsatta utveckling i Göteborgs populära eventområde med både större yta och vår nya street food-satsning, säger Mikados ägare, Tsoi Mo Sing.

Mikado öppnade 1984 och flyttade 30 år senare till sin nuvarande adress på Sten Sturegatan 42. Satsningen på en street food-del görs i samband med att Wallenstams fastigheter utvecklar och bygger om i kvarteret som ligger ett stenkast från Scandinavium.

I den nybyggda länkbyggnaden mellan bostadshusen har även Jups café valt att utöka sin verksamhet. Sammantaget utökar de båda verksamheterna med cirka 300 kvadratmeter.

– Det är fantastiskt roligt att både Jups och Mikado vill fortsätta utvecklas med oss och växa in i den nya länkbyggnaden i kvarteret, säger Anders Forsling, kundchef kommersiellt på Wallenstam i Göteborg.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Utvalda artiklar

Se senaste nyhetsbrevet ???id_11737???

Sänd till en kollega

0.078