23948sdkhjf

Ny yta för street food hos Göteborgs första japanska krog

Göteborgs första japanska restaurang växer i yta. Senare i vår öppnas en ny street food-del i den nya länkbyggnaden i kvarteret vid Sten Sturegatan där moderrestaurangen ligger.

– Vi har varit med om en fantastiskt spännande resa och sett hur Teppanyaki, Sukiyaki och Sushi gått från något ovant och exotiskt till en självklarhet i göteborgarens matvanor. Nu ser vi fram emot vår fortsatta utveckling i Göteborgs populära eventområde med både större yta och vår nya street food-satsning, säger Mikados ägare, Tsoi Mo Sing.

Mikado öppnade 1984 och flyttade 30 år senare till sin nuvarande adress på Sten Sturegatan 42. Satsningen på en street food-del görs i samband med att Wallenstams fastigheter utvecklar och bygger om i kvarteret som ligger ett stenkast från Scandinavium.

I den nybyggda länkbyggnaden mellan bostadshusen har även Jups café valt att utöka sin verksamhet. Sammantaget utökar de båda verksamheterna med cirka 300 kvadratmeter.

– Det är fantastiskt roligt att både Jups och Mikado vill fortsätta utvecklas med oss och växa in i den nya länkbyggnaden i kvarteret, säger Anders Forsling, kundchef kommersiellt på Wallenstam i Göteborg.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Här är Årets köpmän på Pressbyrån och 7-Eleven.
Domino's mot likvidation i pizzans hemland – men vill expandera i Sverige
Hantverkspionjär korad till Årets ölutvecklare
Mathias Dahlgren stänger Rutabaga – öppnar ny krog i sommar
Stjärnkrögare bakom växande pizzakedjan Stella
Jack's Burger efter McDonald's – unga kedjans tionde öppning
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Fri Köpenskap
Packnet

Sänd till en kollega

0.094