23948sdkhjf

Här är Magnus Johanssons nya glass- och konfektyrbutik

Den prisbelönade konditorn Magnus Johansson breddar verksamheten. I fredags öppnade Magnus Johansson Glass & Konfektyr i en lokal runt hörnet från det populära konditoriet som han drivit i Hammarby sjöstad i Stockholm i snart tio år. 

”Ett eget ställe som kör egen glass hela dagarna och tillverkar massa god konfektyr på de bästa råvaror vi kan hitta. Vi säger 100 procent njutning och 100 procent kvalitet”, skriver konditorn på Facebook.

Solen sken under under premiärhelgen då det bland annat bjöds på piña colada-mjukglass och skopglass med smak av snickers, lakrits, kaffe och pistage. ”Hos oss får du alltid god och nygjord glass och mjukglass när du vill ha den, sommar som vinter, höst som vår. Det som varierar är smakerna som vi tar fram efter säsong”, betonas på hemsidan.

Magnus och Linda Johansson har samarbetat med konceptutvecklingsföretaget Panea och Guringo Desingstudio i utformningen av sin nya glass- och konfektyrbutik som i pandemitider också utrustas med nummerlappsystem.

Magnus Johansson är en av Sveriges mest erkända konditorer efter att varit med i kocklandslaget, gjort desserter till Nobelfesten och tillverkat karamelliserad chokladmousse till kungen. 

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Här är Årets köpmän på Pressbyrån och 7-Eleven.
Domino's mot likvidation i pizzans hemland – men vill expandera i Sverige
Hantverkspionjär korad till Årets ölutvecklare
Mathias Dahlgren stänger Rutabaga – öppnar ny krog i sommar
Stjärnkrögare bakom växande pizzakedjan Stella
Jack's Burger efter McDonald's – unga kedjans tionde öppning
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Fri Köpenskap
Packnet

Sänd till en kollega

0.095