23948sdkhjf

Grönare alternativ i Orangeriet

Marcus Nemrin driver sedan tidigare en prisad restaurang i Sofiero slott i Helsingborg. Nu har krögaren tagit över även Orangeriet. Den nya restaurangen i slottsparken serverar trädgårdsinspirerade rätter och stenungsbakade pizzor med säsongens grönsaker.

Orangeriet, som i många år tjänat som utställningshall och växthus, har inför den här säsongen klätts om till en restaurang med rymlig uteservering.

– Vi ser Orangeriet som ett grönare alternativ till det klassiska sortimentet i restaurangen och caféet. Här finns dessutom en härlig uteservering och en stor gräsmatta för barn med spring i benen, säger Anna Schibli, tillförordnad verksamhetschef på Sofiero.

Restaurangen, som öppnade den 6 maj, har även tagit fram ett sortiment med egentillverkade produkter att köpa med sig hem.

– Orangeriet är en helt fantastisk plats med oslagbar utsikt över sundet. När det väl blir tid för bröllopsfester och kalas igen hoppas vi att det blir en uppskattad plats för sommarens alla fester, säger Marcus Nemrin, ägare och restaurangchef.

Kommentera en artikel
Meddela redaktionen
Företagens egna nyheter
Se alla medlemsnyheter
Mest läst
Senaste nytt
Se senaste nytt
Utvalda artiklar
Utvalda nyheter från förstasidan
Stjärnkrögare bakom växande pizzakedjan Stella
Mathias Dahlgren stänger Rutabaga – öppnar ny krog i sommar
Jack's Burger efter McDonald's – unga kedjans tionde öppning
Uppåt för bryggerierna – sockerfritt och alkoholfritt går starkt
Avtal bäddar för 15 nya Espresso House i Tyskland
Han tar över som chef för Riche och Teatergrillen
Andra Nordiska Medier
Food Supply SE
Fri Köpenskap
Packnet

Sänd till en kollega

0.094