23948sdkhjf

Boulebar nummer nio öppnar i Hagaparken

Ännu fler Boulebarer att vänta både i Sverige och utomlands.

Expansionen av Boulebar-konceptet fortsätter. Den 22 maj öppnar Boulebar Haga i Hagaterminalen vid den norra infarten till Stockholms city. 

Den före detta flygbussterminalen vid Brunnsviken i Hagaparken har under våren genomgått en totalrenovering. Det har resultaterat i en sydfransk restaurang med 14 boulebanor. Besökarna kan spela på tre olika franska grussorter inklusive en replika av världsmästerskapsbanan i Grenoble från 2004.

– Hagaterminalen är en av Stockholms vackraste platser med ett helt underbart läge. Det blir en stor och luftig grönskande oas med gångavstånd från city för allt från boulenördar och flanörer i parken till vänner och kollegor som vill prova spelet, säger Caroline Peltonen, restaurangchef på nya Boulebar Haga.

Boulebar Haga har ritats av arkitekterna Bornstein Lyckefors.

Det är den nionde Boulebaren i ordningen och den sjätte i Stockholmsområdet, och Henrik Kruse, företagets grundare och ägare, har ännu fler på gång. Eller som det står på företagets hemsida:Rörelsen Boulebar står nu redo att storsatsa för att frälsa ännu fler människor med grusets magi. Målet är att inom några år ha etablerat flera nya Boulebarer både i Sverige och utomlands”.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.11