23948sdkhjf

Restaurangleverantör värvar från Ica

Joakim Karlsson blir ny vd för restaurangleverantören Werners Gourmetservice, WGS.

Han kommer närmast från Ica Sverige där han varit chef för affärs- och verksamhetsutveckling sedan 2012. Tidigare har han varit affärsområdeschef på Ica AB och även varit marknadschef för Ica Sveriges affärsområden Kvantum och Supermarket.

Som vd för Werners Gourmetservice kommer Joakim Karlsson att ingå i huvudägaren KåKågruppens ledning och rapporterar till vd:n Thore Svensson, som också är styrelseordförande i WGS. Kåkågruppen ägs av Orkla. WGS har huvudkontor i Skara.

– Joakim har en lång bakgrund inom detalj- och dagligvaruhandeln och en gedigen erfarenhet från försäljning, marknad och kommunikation. Han är en erfaren duktig ledare med starka värderingar och jag är glad att han har tackat ja till att fortsätta driva WGS resa mot framtiden, säger Thore Svensson i ett pressmeddelande.

– Jag ser fram emot att bidra till WGS fortsatta utveckling och spännande tillväxtresa tillsammans med alla engagerade medarbetare och kunder, säger Joakim Karlsson.

Joakim Karlsson ersätter Kristoffer Myrevik som tidigare meddelat att han slutar. Han tillträder tjänsten redan nu under maj.

Artikeln är en del av vårt tema om Jobb & Karriär.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.063