23948sdkhjf

Stjärnkocken tar Miss Voon till takterass

Miss Voon får ytterligare en filial. I sommar öppnar stjärnkocken Jonas Svensson en ny Miss Voon-restaurang på takterassen högst uppe i Westfield Mall of Scandinavia i Solna.

Miss Voon är känt för att kombinera smaker från alla de asiatiska köken med en skandinavisk grund. På takterassen ska Jonas Svensson erbjuda tre olika kök, uppdelade i kategorierna Burger & Buns, Hot & Crispy och Bowls & Sweets.

Restaurangen ska också förses med en storbildsskärm för visning av EM-matcher och allsvensk fotboll. När det inte är fotbollsmatcher att samlas kring väntar filmkvällar, DJ-set och andra aktiviteter. 

– Med tio års erfarenhet av konceptet Miss Voon tycker vi det känns extra roligt att skapa en ny destination med vår smakpalett men i en helt ny miljö och dessutom utomhus, säger Jonas Svensson, kökschef och ägare.

Miss Voon har i nuläget restauranger på Sturegatan i Stockholm och Suttungs gränd i Uppsala. Nya Miss Voon @ Topp Floor i Solna öppnar den 9 juni och håller öppet fram tills hösten tar över. 

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.094