23948sdkhjf

30:e restaurangen för Chopchop

Det asiatiska konceptet som växt snabbt i Syd- och Mellansverige satsar igen efter pandemin.

Chopchop Asian Express gör sig redo för årets första nyetablering. Den expansiva kedjan öppnar under första halvan av juli en restaurang även i Kalmar. 

– Vi har länge haft ögonen på Kalmar. Det är en spännande stad med en intressant och stark tillväxtkurva. Vi är stolta över att få bli en del av orten och hoppas på att bli en starkt lysande stjärna på Kalmars himmel, säger Firaz Srour, distriktschef för södra Sverige.

Restaurangen i Kalmar kommer enligt Firaz Srour att präglas av ett nytänkande kring inredningen.

– Vårt nya inredningskoncept är en spännande storsatsning. Våra gäster är det viktigaste vi har, och med den här satsningen levererar vi toppklass både vad gäller matkvalité och upplevelse.

Restaurangen i Kalmar är den andra i Småland och den 30:e restaurangen totalt med det asiatiska konceptet. Chopchop har växt snabbt i Syd- och Mellansverige. Under coronapandemin fick expansionsplanerna tillfälligt bromsas, men avsikten är nu att gasa igen.

– Under året kommer vi satsa hårt på nya etableringar och flera nya restauranger kommer att öppna runt om i landet, förklarade Sanh Vong, Chopchops distriktschef för stockholmsregionen, i samband med att kedjan tidigare i år breddade utbudet i Enköping med sitt sushikoncept.

Sushikonceptet finns nu på åtta av Chopchop-restaurangerna sedan även Norrtälje och Rotebro adderats i april.

Kommentera en artikel
Utvalda artiklar

Nyhetsbrev

Sänd till en kollega

0.125